0

Amnesia: Machine for pigs újabb információk a legfélelmetesebb játékról

Készülőben van az egyik legfélelmetesebb pc játék, folytatása, adta hírül, a Frictional Games fejlesztői csapata. Rengeteg rajongóra tettek szert, az előző résszel, így érthető, a türelmetlen várakozás, fontos hozzátenni, hogy a játék, nem a Amnesia: Dark Descentnek a folytatása lesz, bár ugyanabban az univerzumba fog játszódni, de egy attól független rész lesz.

A kaland játék új szereplőkkel, és új helyszínekkel gyarapodik majd. Az idegeket borzoló történet 1899-ben játszódik, egy gazdag gyárosról fog szólni, aki egy veszélyekkel teli expedícióból tér vissza Mexikóból. A kirándulás nem éppen a legjobban sikerült, ugyanis főhősünk Oswald Mandus súlyos betegségben szenved, magas lázzal küzd, és rémálmaiban egy furcsa, sötét gépezetet lát, mely képzeletéből kilépve a valóságban is megjelenik. Nem tudja meddig volt eszméletlen, de egyet biztosan sejt, valami nincs rendben körülötte, egy szörnyű masina kelt életre.

A csapat vezetője Thomas Grip elmondta, hogy a játék kezdetben PC-re jelenik meg, de később további platformokon is elérhető lesz.  A fejlesztésbe a thechineseroom is bekapcsolódik, elmondásuk szerint, szerették volna kibővíteni, az Amnesia világát, de erre már nem volt idejük, mindenesetre abban megegyezhetünk, hogy egy újabb, félelmetes, már-már horrorisztikus játékkal gyarapodhat majd a gyűjteményünk. A megjelenés dátumát is a játék stílusához igazítva adták meg, szerintem nem is kell mondanom, hogy pontosan Halloween napjára időzítették.

  
Iktatva: Kaland Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012