Hírek fegyverek és PC játékok témában

Battlefield 3 az akció játékok újabb gyöngyszeme

Battlefield 3 az akció játékok újabb gyöngyszeme

DICE gondozásában új háborús játék jelent meg. A Battlefield második része óta sok idő telt el, de azt hiszem megérte várakozni, mert egy igazán ütős játékot kaptunk. A fejlesztők felismerték, hogy valamit lépni kell az ügyben, hogy kivehessék a részüket, a háborús pc játékok palettáján, főleg mióta a Call of Duty… Tovább: Battlefield 3 az akció játékok újabb gyöngyszeme»

The Darkness II az akció művészete

The Darkness II az akció művészete

Kezdjük az elején, a játék brutális, iszonyatos mennyiségű, ellenséget, szörnyet kell majd szétaprítanunk, a legkülönösebb fegyverekkel. Szóval annak aki imádja a hentelős játékokat, az eszetlen mennyiségű lövöldözést, és akciót, az most jól figyeljen! A játék főhőse egy bizonyos Jackie Estacado, aki, aki az első rész óta már megbékélt a Sötétséggel,… Tovább: The Darkness II az akció művészete»

Gears of War 3 egy háború, egy bolygó, egy élet

Gears of War 3 egy háború, egy bolygó, egy élet

Megérkezett a fedezék-centrikus játékok koronázatlan királya a Gears of War harmadik része. A játékban egy Marcus Fenix nevű fickó bőrébe bújhatunk. A játék a stílusához híven, már az első percben bedobják a gyanútlan játékost a mély vízbe a fejlesztők. A történet hasonlóképp kezdődik, mint ahogy azt megszokhattuk a második részben, egy koszos börtönben… Tovább: Gears of War 3 egy háború, egy bolygó, egy élet»

F.3.A.R. a félelem maga harmadszor

F.3.A.R. a félelem maga harmadszor

Talán egy kezünkön is meg tudjuk számolni, hány olyan játékkal vagy filmmel, találkoztunk, ahol egy kislány lett volna a főgonosz, nem hogy trilógiát készítsenek, belőle. Az első rész megjelenése óta tudjuk, hogy a sorozat kiemelkedő helyet kapott, a horror akció játékok piacán. A mostani történetben egy duó pár bőrébe bújhatunk. Point… Tovább: F.3.A.R. a félelem maga harmadszor»

Duke Nukem Forever egy retro játék feltámadása

Duke Nukem Forever egy retro játék feltámadása

Ezt a napot is megértük, kedves olvasók. Elkészült itt van a Duke Nukem folytatása. Talán az idősebbek még emlékeznek az első részre, és bízom benne, hogy sokaknak ismerősen cseng, ha azt írom: DNKROZ.  Már nem is számolom, hány évet vártunk az új részre, de most itt van végre, úgy is mondhatnám egy igazi nosztalgiajátékot kaptunk. Tekinthetjük az FPS,… Tovább: Duke Nukem Forever egy retro játék feltámadása»

Prototype vírus, zombik, szuperképességek egy játékban

Prototype vírus, zombik, szuperképességek egy játékban

Mai cikkemben a Prototypról szeretnék, néhány szót ejteni. Ahogy elindítjuk a játékot, egy könnyed, kis videó fog minket, várni, in medias res kezdéssel, egyből a legvéresebb csatában láthatjuk a főhőst, ahogy éppen tizedeli a polgárokat, aztán megjelennek a tankok, helikopterek, és itt jövünk mi a képbe. A játék nem a megszokott, békés tutorral fog… Tovább: Prototype vírus, zombik, szuperképességek egy játékban»

Syndicate Orwelli regény pc játékba ültetve

Syndicate Orwelli regény pc játékba ültetve

Manapság talán már nem olyan sokan vannak azok, akiknek valamit is mond a játék neve, de az idősebb nemzedék talán még emlékezhet erre a felülnézetes cyber punk játékra.  Egy 19 éve megjelent pc játék rebootjáról fog szólni a mai cikkem. A játék, egy nem túl távoli jövőbe kalauzol minket, valahogy,… Tovább: Syndicate Orwelli regény pc játékba ültetve»

Mass Effect 3 az univerzum sorsa a mi kezünkben van

Mass Effect 3 az univerzum sorsa a mi kezünkben van

Hosszú és reményteljes várakozás után végre, megjelent a Mass Effect 3. Melyet most a Hónap játéknak választottunk meg. Már a második rész óta sejthető, hogy a pc játék egy számítógépes legendává fogja kinőni magát, és így a harmadik résszel, fel is tették az i-re azt a bizonyos pontot a fejlesztők…. Tovább: Mass Effect 3 az univerzum sorsa a mi kezünkben van»

PC játékok 2012