Hírek kaland és PC játékok témában

Star Wars: The Old Republic online lövöldözés minden mennyiségben

Star Wars: The Old Republic online lövöldözés minden mennyiségben

Újabb gyöngyszem jelent meg a Star Wars és a pc játékok világában, ezúttal a fejlesztők MMO alapokra helyezték a hangsúlyt. Mint minden ilyen játék, a karakterválasztással indít, itt több faj közül is választhatunk. Még a játék korai szakaszában terjengtek olyan rémhírek, hogy csak emberekkel lehet majd játszani, végül aztán kiderült, hogy… Tovább: Star Wars: The Old Republic online lövöldözés minden mennyiségben»

Botanicula egy fa életének a megmentése

Botanicula egy fa életének a megmentése

Talán többeknek is ismerősen csenghet az Amanita Design fejlesztői csapat neve. Pontosan, jó helyen jártok, ugyanis hozzájuk köthető a méltán híres, kis kaland játék a Machinarium, vagy éppen a Samorost. A magasra helyezett lécet, bizony nem könnyű feladat túlszárnyalni, most azonban úgy érzem, hogy megint olyan számítógépes játékot alkottak a srácok, melyre… Tovább: Botanicula egy fa életének a megmentése»

Jack Orlando indulhat a nyomozás!

Jack Orlando indulhat a nyomozás!

Mai retro játékunk egy régi, de annál jobb kaland játék lesz, ez pedig a Jack Orlando. A játék 1998-ban látott nap világot, akkor sokan a Broken Sword klónként emlegették, de ahogy haladunk előre a számítógépes játékban bizony hamar rájöhetünk, hogy nem sok közös van a két játék között. A történet… Tovább: Jack Orlando indulhat a nyomozás!»

Black Mirror 3 A rettegésháza újra üzemel!

Black Mirror 3 A rettegésháza újra üzemel!

Kalandjátékosok figyelem, megérkezett a Black Mirror trilógia befejező része. A történet pontosan ott, folytatódik, ahol az előző rész abba maradt, így a friss játékosoknak érdemes, kijátszani az első kettő részt is. Darren Michaels egy fáklyával a kezében rohan az erdőben, aztán véres emléképek villanak fel, rituálék, barlangok, lávába zuhant emberek. Valahol… Tovább: Black Mirror 3 A rettegésháza újra üzemel!»

Silent Hill: Downpour túlélni a gonoszt

Silent Hill: Downpour túlélni a gonoszt

Új Silent Hill rész jelent meg Downpour néven. A horror játék szerelmesei fellélegezhetnek, na jó ez picit paradox, szóval, örülhetnek, mert a játék, és a fejlesztők is visszakanyarodtak a jól megszokott klasszikus silent hill stílushoz, és megpróbáltak hűek maradni, az eredeti trilógiához. Murphy Pendelton története most is érdekesen alakul, és… Tovább: Silent Hill: Downpour túlélni a gonoszt»

Lost: Via Domus egy sikeres sorozat adaptációja

Lost: Via Domus egy sikeres sorozat adaptációja

Talán mindenkinek rémlik, még a Lost sorozat, annak idején szinte minden nézettségi rekordot megdöntött, emberek milliót láncolva hétről hétre a televízió elé. Ezek után szinte várható volt, hogy előbb utóbb, a sorozatból számítógépes kaland  játék készül, ami végül nem is lett olyan rossz, sőt! A történet valahol ott kezdődik, ahol a sorozat… Tovább: Lost: Via Domus egy sikeres sorozat adaptációja»

Darkspore ízig vérig akció-szerepjáték

Darkspore ízig vérig akció-szerepjáték

Hatalmas dobás volt a Maxis fejlesztői csapatától, az anno megjelent Spore nevű játék, amit műfajilag nem is igazán lehet behatárolni. Most is valami hasonlóról van szó, csak egy kicsit sötétebb köntösbe bújtatva. A srácok hamar rájöttek, hogy a Spore-nak második részt készíteni teljesen értelmetlen, ezért új alapokra helyezték a pc játékot. A… Tovább: Darkspore ízig vérig akció-szerepjáték»

Trine 2 újra vár minket a mesevilág

Trine 2 újra vár minket a mesevilág

2 évvel ezelőtt a Frozenbyte nevű finn csapat, piacra dobta, az akkori év legkülönlegesebb látványvilággal megálmodott játékot a Trine-t. A pc játékból akkoriban 400 ezer darab fogyott el, és most úgy néz ki, hogy megjött a második része is. A játék grafikája, csodálatos, egy élő, és mozgó mesevilág az egész…. Tovább: Trine 2 újra vár minket a mesevilág»

Limbo avagy a pokol tornácán

Limbo avagy a pokol tornácán

Sokaknak ismerős lehet maga a limbo szó, de most nem a táncra kell gondolni, annál sokkal sötétebb és mélyebb dologra. A keresztény hitvallásban a limbo, annyit tesz, hogy a pokol tornáca. Új játék indításával, látszólag, nem történik semmi, aztán egy ismeretlen kisfiú kel fel a földről, akiről szinte semmit nem tudunk, ki ő,… Tovább: Limbo avagy a pokol tornácán»

LEGO Harry Potter years 5-7 a kaland folytatódik

LEGO Harry Potter years 5-7 a kaland folytatódik

Harry Potter visszatér, hogy végleg leszámoljon a Sötét Nagyúrral. A játék lényege itt sem változott az elődeihez képest, lego elemeket kell begyűjteni, melyeket varázspálcánkkal tudunk majd megszerezni, legyen az építés vagy rombolás, akcióban és kalandban nem fogunk hiányt szenvedni az már biztos. Egyszerűen öröm ránézni a játékra, mert annyira infantilis, hogy az már… Tovább: LEGO Harry Potter years 5-7 a kaland folytatódik»

PC játékok 2012