Hírek multiplayer és PC játékok témában

Battlefield 3 az akció játékok újabb gyöngyszeme

Battlefield 3 az akció játékok újabb gyöngyszeme

DICE gondozásában új háborús játék jelent meg. A Battlefield második része óta sok idő telt el, de azt hiszem megérte várakozni, mert egy igazán ütős játékot kaptunk. A fejlesztők felismerték, hogy valamit lépni kell az ügyben, hogy kivehessék a részüket, a háborús pc játékok palettáján, főleg mióta a Call of Duty… Tovább: Battlefield 3 az akció játékok újabb gyöngyszeme»

Call of Duty: Modern Warfare 3 – A III.világháború folytatódik

Call of Duty: Modern Warfare 3 – A III.világháború folytatódik

Sok küzdelem árán, de végre megjelent a Call of Duty: MW 3, abba most nem nagyon akarok belemenni, miért is volt, nehéz szülés ez a rész, mert szinte már a brazil szappanoperák szintjét súrolja. Szóval csapjunk is a közepébe. A történet pontosan ott folytatódik, ahol a második rész abba maradt, kezdésnek kapunk… Tovább: Call of Duty: Modern Warfare 3 – A III.világháború folytatódik»

Enemy Territory: Quake Wars célpont a Föld

Enemy Territory: Quake Wars célpont a Föld

Egy kis történelem következik, csak, hogy helyén tudjuk kezelni a dolgokat. Szóval gondolom mindenki emlékszik a Wolfenstein szériára, vagyis a Return the Castlere, ebből aztán következett az Enemy Territory ingyenes multi játék, mely hatalmas sikerre tett szert. Valahol itt kezdődik a mi játékunk is, annyi változással, hogy most már van… Tovább: Enemy Territory: Quake Wars célpont a Föld»

Trine 2 újra vár minket a mesevilág

Trine 2 újra vár minket a mesevilág

2 évvel ezelőtt a Frozenbyte nevű finn csapat, piacra dobta, az akkori év legkülönlegesebb látványvilággal megálmodott játékot a Trine-t. A pc játékból akkoriban 400 ezer darab fogyott el, és most úgy néz ki, hogy megjött a második része is. A játék grafikája, csodálatos, egy élő, és mozgó mesevilág az egész…. Tovább: Trine 2 újra vár minket a mesevilág»

Total Annihilation a fém és energia országa

Total Annihilation a fém és energia országa

Mai cikkemben egy régi, de annál jobb stratégiai játékot szeretnék nektek bemutatni. A Total Annhilation, 1997-ben jelent meg, úgy is mondhatnám, jött, látott, győzött. Sokan persze legyintenek, hogy csak egy újabb Command and Conquer játékról van, szó, de ahogy egyre jobban belemélyedünk, ahogy haladunk előre a küldetésekben, akkor vesszük észre, azokat… Tovább: Total Annihilation a fém és energia országa»

PC játékok 2012