0

Black Mirror 3 A rettegésháza újra üzemel!

Kalandjátékosok figyelem, megérkezett a Black Mirror trilógia befejező része. A történet pontosan ott, folytatódik, ahol az előző rész abba maradt, így a friss játékosoknak érdemes, kijátszani az első kettő részt is.

Darren Michaels egy fáklyával a kezében rohan az erdőben, aztán véres emléképek villanak fel, rituálék, barlangok, lávába zuhant emberek. Valahol itt kapcsolódunk az történésekbe, a Rend üldözi a főhősünket, amikor a Black Mirror kastélyhoz érünk, melyet éppen a lángok emésztenek el. Végül elkapnak minket, ám valaki leteszi az óvadékot, és szabadon távozhatunk, hogy végre megoldjuk az örök rejtélyt, és lerántsuk a leplet a Gordon család sötét múltjáról. Gyorsan kiderülnek a játék hiányosságai, mint a szörnyű szinkronhangok, és az animáció is felejthető, ami azonban a gép elé fog minket ragasztani, az a lebilincselő történet. Úgy néz ki a fejlesztői gárda a sztoryban a legerősebb, ahogy haladunk a játékban előre, úgy bontakozik ki a cselekmény, és úgy gyűlik egyre több kérdőjel a fejünkben. A fejtőrök, bizony nem egyszerűek, úgy hogy aki még nem jártas, az ilyesfajta, játékokban azok bizony, vért fognak izzadni. A zene és a történet kiváló egyveleget alkot, így hamar elfeldteti velünk a játék nagyobb hibáit, és csak a cselekményre fogunk tudni koncentrálni.

Akik szeretik a kalandjátékokat, és a kellően nehéz logikai fejtörőket, na meg persze a pszichodrámát, és a csavaros történeteket, azoknak ideális választás lesz ez a számítógépes játék.

  
Iktatva: Kaland Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012