0

Csővezeték játék – hogy végigfolyjon a víz

Az online játékok kedvelői számára bizonyára nem cseng ismeretlenül a csővezeték játék, mely egyszerűségétől függetlenül remek kikapcsolódást ígér, ha akad néhány szabad perc a munka, vagy a tanulás közben. A csődarabok forgatásával az a cél, hogy folyamatos kezdőponttól a célig tartó vezetéket hozzunk létre. Ha ez sikerült, a következő pályára léphetünk, hiszen itt szerencsére nem kell végigmenni csőgörénnyel a rendszeren (hogy mi az a csőgörény? a definícióját lásd itt).

Apropó, csővezeték! Mielőtt az otthonokban előforduló dugulások kellemetlenségei jutnának eszébe e sokak által kedvelt retro játéktípusról, ezt a flash játékot kipróbálva garantáltan nem éri majd stressz. Ez utóbbiért egyébként gyakran felelőssé tehető az, hogy a konyhai, fürdőszobai és toalett-ben tapasztalható problémák esetén sokan nem fordulnak szakemberhez, hanem házilagos módszerekkel kísérleteznek elhárítani a problémát. Bár a játékhoz biztosan nem lesz szüksége profira, hiszen a szórakozást kínáló kihívás kreativitással megoldható, de lefolyókkal kapcsolatos gond esetében mindenképpen érdemes hozzáértőre bíznia a feladatot.

A csővezeték játékok rendkívül kedveltek, ugyanis néhány másodperc alatt elindíthatóak, nincsen szükség semmilyen telepítésre, és teljesen ingyenesen vehetőek igénybe az interneten. A cikk írójának kedvence a Yahoo féle Pipe it 3!

Ha a kaland és akció játékok nem tartoznak a kedvencei közé, és inkább választana egyszerű, de annál izgalmasabb online játékot, akkor a csővezeték játék minden bizonnyal elnyeri majd tetszését. A világhálón számos weboldalon elérhetőek e típusok, tegye próbára ügyességét és gyorsaságát!

  
Iktatva: Régi retro

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2013