0

Darkspore ízig vérig akció-szerepjáték

Hatalmas dobás volt a Maxis fejlesztői csapatától, az anno megjelent Spore nevű játék, amit műfajilag nem is igazán lehet behatárolni. Most is valami hasonlóról van szó, csak egy kicsit sötétebb köntösbe bújtatva. A srácok hamar rájöttek, hogy a Spore-nak második részt készíteni teljesen értelmetlen, ezért új alapokra helyezték a pc játékot.

A Darkspore, egy ízig vérig akció szerepjáték, ahol a menj és a hentelj szabályok érvényesülnek igazán. Maga a történet csak, egy keretet ad a játéknak, hogy legyen mire fogni, a több száz véres hullát, szóval ezzel nem is sokat nem is vesződnék. A játék alapköve, az űrhajónk ahova, minden küldetés után visszatérünk, ezt három fő részre bonthatjuk. A legalsó szintet a fegyverraktár képezi, itt találhatjuk hőseinket, igen jól olvassátok a többes számot, a játékban akár száz különböző karakterünk is lehet, és kalandozások során egyszerre akár harmat is irányíthatunk. Érdemes jól megválasztani őket, és figyelni arra, hogy minden kasztból legyen legalább egy a csapatban, hogy bírjuk majd, a ránk támadó szörnyek seregeit. A raktár felett található, a jól ismert lénylabor is, itt lehet majd fejleszteni, és alakítani a hőseinket, a harcok során többek közt, új testrészeket, képességeket is kapunk, ahogy azt megszokhattuk a Spore-ból. Végül pedig a parancsnoki híd vár bennünket, ahol a küldetéseket vehetjük fel.

Aki szereti a Diablo féle kaland játékokat, és szeretne kedvére hősöket gyártani, bármiféle megkötés nélkül, és szinte már lételeme a hatalmas csaták, és az akció, annak merem ajánlani ezt a játékot, mert jó pár órára letudja majd  kötni az embert, feltéve ha kikapcsoljátok majd az idegesítő háttérzenét, mert az hosszútávon kibírhatatlan.

  
Iktatva: Kaland Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012