0

Duke Nukem Forever egy retro játék feltámadása

Ezt a napot is megértük, kedves olvasók. Elkészült itt van a Duke Nukem folytatása. Talán az idősebbek még emlékeznek az első részre, és bízom benne, hogy sokaknak ismerősen cseng, ha azt írom: DNKROZ.  Már nem is számolom, hány évet vártunk az új részre, de most itt van végre, úgy is mondhatnám egy igazi nosztalgiajátékot kaptunk. Tekinthetjük az FPS, lövöldözős játékok ősapjának is az 1991-ben kiadott részt.

Nah de vágjunk is bele. A történet, mint ahogy azt megszokhattuk Duke, hozza a laza csávó formáját, éppen egy videojátékkal játszik, miközben egy szexi ikerpár próbál az örömére tenni. Aztán hirtelen változik a helyzet, kósza híreket, kapunk el, hogy visszatértek az idegenek, ám most békés szándékkal. Még főhősünket is felkérik, hogy semmi maradjon a seggén. De ezek az idegenek pofátlanok, a konditermükben edzenek, a kaszinónk falán lógnak, és még a legjobb nőinket is lenyúlják, hát valahol érthető, hogy a nem éppen a beszámíthatóságáról híres főhősünknél valami elszakad, és már is kezdetét veszi az akció.

A játékba rengeteg ökörséget beleépítettek, melyek kihasználása erősen ajánlott, ilyen a saját bejáratú, sztriptíz bárunk, ahol biliárdozhatunk, flipperezhetünk, és növelhetjük az EGO-nak, igen ez a játék egyik fontos eleme érdemes lesz majd odafigyelni rá. A fegyverek, is maradtak a régiek, pisztolytól kezdve a triplacsövű gépfegyverig, mindent kipróbálhatunk majd. A pályák is igen változatosra sikeredtek, lesznek sivatagos részek, lövöldözhetünk, high-tech laborokban, és persze a cicibárban is.

12 év hosszú idő, azóta rengeteg akció játék napvilágot látott, de amit a Duke Nukem, tud nyújtani, azt csak kevesen érték el, lesz itt minden jó, agyzsibbasztó beszólások, és tárgyhasználatok, hatalmas kupac szörnyek, és még nagyobb fegyverek, és persze Duke.

  
Iktatva: Lövöldözős Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012