0

End of Nations, egy új típusú stratégiai játék

Trion Worlds csapata hamarosan révbe ér, és végre kezünkbe vehetjük, azt idei év talán legjobban várt stratégiai játékát.

A csapat nem kisebb álmot, MMO (Massively Multiplayer Online) stílust akarja ötvözni a RTS-el (valós idejű stratégia). A fejlesztők a játékot teljesen ingyenesen letölthetőnek szánták, így lényegesen nagyobb tömeghez, tud majd eljutni. Természetesen, mint minden más ilyen játéknál, itt is lehet majd fizetni, valós igazi pénzel, plusz egységekért, vagy a játékmenetet befolyásoló fontos fejlesztésekért. Persze ez nem azt jelenti, ha valaki ilyesmit nem vesz igénybe, akkor jelentős hátránnyal indul, erre külön figyelt a csapat, így mindenki számára élvezetes maradhat a játék.

Nah de mi is a játék célja? Ez nagyban függ, hogy milyen módban is játszunk. Ha szóló karrierbe kezdünk, akkor nem kisebb feladatot, mint a világ meghódítását bízzák ránk. A játéksorán XP-t (tapasztalati pontot), kell gyűjteni, melyből később finanszírozhatjuk a fejlesztéseket, és az új egységeket. Természetesen a játék, legizgalmasabb része, az online mód, amikor húsvér emberekkel mérhetjük össze a tudásunkat, stratégiai érzékünket. A bejelentések alapján, bizony gigantikus csatákra számíthatunk, ugyanis egy ilyen ütközetben akár ötvenen is részt vehetnek.

Aki pedig szeretne besegíteni a béta tesztelésben, navigáljon el erre a linkre, ahol egy regisztrációért cserébe, már is belevetheti magát, a komoly munkába. És végül a játék előzetese videó formájában:

  
Iktatva: Előzetes ajánló Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012