0

Enemy Territory: Quake Wars célpont a Föld

Egy kis történelem következik, csak, hogy helyén tudjuk kezelni a dolgokat. Szóval gondolom mindenki emlékszik a Wolfenstein szériára, vagyis a Return the Castlere, ebből aztán következett az Enemy Territory ingyenes multi játék, mely hatalmas sikerre tett szert. Valahol itt kezdődik a mi játékunk is, annyi változással, hogy most már van kampány mód is.

A történet szerint a Földünket, szeretett, anyabolygónak, a Stroggok, fenyegetik, ez az a nép, mely bolygóról, bolygóra utazik, hogy annak minden tartalékát felélje, hogy aztán tovább álljon, mintha mi sem történt volna. És itt jön a csavar a játékban, amit mondjuk egy Call of Duty szériában is elviseltem volna, és gondolom még jó páran, az az, hogy megválaszthatjuk, hogy melyik oldalon szeretnénk harcolni, lehetünk a Földünket védelmező GDF tagjai, vagy éppen a leigázásban jeleskedő ellenségé is akár. A feladatok változatosak, így soha sem fogunk unatkozni, lesznek pályák, ahol különböző küldetéseket kell majd végre hajtanunk, amit pedig az ellenség akar majd mindenáron megakadályozni. Ha sikerrel járunk, és túl éljük, az akciót, és a lövöldözést, akkor újabb területeket csatolnak hozzánk.
A játék során több kasztot is választhatunk, attól függően, hogy milyen játékot kedvelünk, lesznek izomtibik, akik a legnehezebb gépágyút is elbírják, de lehetünk kémek is akik az ellenséges vonalakon belül fejtik ki áldásos tevékenységüket.

A játék tehát, bőven tartogat számunkra akciót, és harcot, persze lesznek olyan helyzetek, ahol a fejünket is használni. A grafika kiváló, és a hangulat is jól illik a játékhoz.

  
Iktatva: Háborús Címkék: , , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012