0

F1 2011 száguldócirkusz pc-re

Talán ember nincs a földön, aki ne hallott volna az Forma 1 világáról, és itt talán két csoportra is lehet osztani az embereket, van, aki nagyon szereti, és van, akit teljesen hidegen hagy. Minden estre, évről-évre meg jelenik, az F1, pc játék változata.

Most itt van a legújabb gyöngyszem a 2011-es, melyben már rengeteg gyermekded hibát kijavítottak, az előző részhez képest. Vegyük ezeket szépen sorjában. A rajongók nyomására, a fejlesztők elmozdultak a szimulátor irányába. Rengeteg olyan apró dolgot raktak bele a játékba, olyan kis részleteket, amik hozzá segítik a játékost ahhoz, hogy tényleg el tudjon merülni, a versenyek világában.

A gumik szemmel láthatóan kopnak, mennek tönkre, így akár ránézésre is tudjuk mikor, kell kiállni a boxba. De mondhatnám a saftey cart mint újdonságot is, hiszen eddig, valahogy kimaradt a játékokból, de most sokak örömére ezt is pótolták. Ahogy a való életben így a játékban is helyet kapott a DRS, mellyel a terelő szárnyakat állítva tudunk extra sebességhez jutni, persze csak az erre kijelölt zónákban használhatjuk, más különben, hamar a kavicságyban kötünk ki.

Azt, hogy milyen csapatok és kocsik vannak a játékban felesleges is írni, minden istálló, minden autója, és minden pálya a megtalálható a játékban. Aki szereti az autós játékokat, és ne talán-tán még a szimulátorokat is, neki mindenképp csak ajánlani tudom ezt a pc játékot. Előzésekben gazdag, és kavicságy mentes játékot kívánok minden rajongónak.

  
Iktatva: Autós - Motoros Címkék: , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012