0

Fallout 3 az apokalipszis legmélyebb bugyrai

Legendás pc játékokat újra feltámasztani, nem könnyű feladat. Bethesda fejlesztői, azonban, nagyon jó munkát végeztek, és sikerült megtartani, azt a hangulatot, melyet már megszokhattunk.

Lássuk az eredményt. A történet a 101-es menedékben kezdődik, 2277-et írunk, éppen a születésünk pillanatában járunk, ahol megválaszthatjuk, a jól megszokott képességeket, a nevünket, és a kinézetünket is. Kisgyerekként gyorsan elsajátíthatjuk a játék irányítását, és a fegyver használatot is. Minden szép és, jó, egész addig, amíg apánk, ki nem szökik, a zárt falak mögül, és elszabadul a pokol a bunkerben. Feladatunk rém egyszerű, felkutatni, eltűnt apánkat, követni a nyomokat, és összerakni, az apró részleteket. A történetről röviden ennyit, nem akarok semmilyen poént, lelőni.

Kalandozásunk során, rengeteg karakterrel, találkozhatunk, és szinte mindenkivel interakcióba léphetünk. A fő küldetések mellett, számtalan mellékfeladatot is elvállalhatunk majd. Mindezek mellé, kaptunk egy hatalmas térképet is melyet, keresztbe kasul bejárhatunk. A fegyverekre sem lehet panaszunk, a kis pisztolytól, egészen a lézerágyúig minden megtalálhatunk. Felvehető képességekben sem fogunk hiányt szenvedni, így mindenki a saját ízlésére formálhatja a karakterét. A grafikára sem lehet panaszunk, igazán kidolgozott és részletes. A játék hangulata, többnyire nyomasztó, de hát egy poszt-apokaliptikus játéknak milyen legyen?

A játéknak összesen 12 fajta befejezése lehet, mely, nagyban függ, hogy a játék, során hogyan döntöttünk fontos kérdésekben, hogyan viszonyultunk másokhoz. Összességében, egy méltó folytatást kapott a Fallout széria, a történet sem elcsépelt, a játék időt is bőven ki lehet tolni, a mellékküldetésekkel, ebben a pc játékban mindenki megtalálhatja a számítását, van karakter fejlődés, rengeteg akció, és lövöldözés, na és persze kaland.

  
Iktatva: Lövöldözős Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012