0

From Dust hogyan legyünk istenek?

Nos a cím nem elírás, valóban istenek lehetünk. Igen,tudom, ekkor mindenki a Populusra fog majd hivatkozni, de azért ez a stratégiai játék más lesz ígérem.

A játék alig egy 1 giga helyet foglal, mégis valami hihetetlenül csodás grafika vár majd minket. Az első pályák alkalmával, a nem túl felhasználó barát irányítást tudjuk, majd elsajátítani, persze azért idővel, majd meg lehet szokni. Hogyan is lehetünk istenek? A játékban alapvetően az anyagokkal, tudunk majd dolgozni, és magát a környezetet tudjuk úgy alakítani, hogy a kis népünknek az ideális legyen. Mire is gondolok? Lesznek olyan feladatok, amikor egy folyón kell majd átkelni, és ehhez kell segítőkezet nyújtanunk a törzsnek, mi sem egyszerűbb szórjunk egy kis földet a mederbe, hogy biztonságosan átérjenek a másik partra. Vagy éppen a közelgő cunamit, kell megfékezni, egy hatalmas gáttal, esetleg egy kitörni készülő vulkánt kell majd lehűtenünk. Természetesen ennek a játéknak is van végcélja, minden pályán van egy fajta bizonyos megoldandó feladat. Bennszülötteinket kell végig kísérni, és az útjukat egyengetni, hogy biztonságban eljussanak, egy ősi civilizáció által hátrahagyott totemhez, ahol aztán falut alapítsanak, ahonnan aztán folyamatosan terjeszkedhetünk, és új térképeket, civilizációkat, fedezhetünk fel.

Aki szereti a stratégiai játékokat, a logikai feladatokat, és szeretne isten bőrébe bújni egy picit annak ez a pc játék tökéletes választás.

  
Iktatva: Stratégiai Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012