0

Hawken, egy kis lövöldözés meches stílusban

Úgy gondolom, sokaknak csenghet ismerősen, mikor azt írom Mechwarrior. Itt is valami hasonlóról van szó, hatalmas, és veszedelmes robotokba ülhetünk, és mérkőzhetünk meg az ellenséggel. De, itt jön a csavar, a játék MMO stílusban készül, tehát online játszható lesz, a fejlesztők pedig nem kisebb bejelentésre szánták el magukat, minthogy a játék letöltése teljesen ingyenes lesz.

Láthattunk már erre jól működő példát, mint a World of Tanks, és több mint valószínű itt is lehet majd venni spéci cuccokat a robotunkra természetesen valódi pénzért. A csapat folyamatosan csepegteti az információkat a játékról, legutóbb egy hosszabb gameplay-el örvendeztettek meg minket. Első pillantásra a játék, gyönyörű, a vizuális élményre nagyon odafigyeltek a fejlesztők, és tényleg azt hiszi az ember, hogy egy hatalmas fémszörnyetegben ül, a feje felett pedig távolsági repeszrakéták, és egyéb pusztító nyalánkságok repkednek. Igaz a videóból nem derül ki lesz-e valami keret történet, mindenesetre, akcióra, lövöldözésre, acélolvasztó csatákra, mindenképp számíthatunk. Lehet néha ennyi is elég egy sikeres és jól játszható játékhoz.

Aki pedig kedvet érez, a béta teszteléshez, jelentkezhet a honlapon, ahol ha még 3 barátját is meghívja, biztos helyet kaphat az elsők között akik ki próbálhatják a játékot. Végül de nem utolsó sorban, itt a gameplay a játékból, picit rövidke, és csak belső nézetből élvezhetjük a csatát, de így is meggyőző.

  
Iktatva: Előzetes ajánló Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012