0

Jack Orlando indulhat a nyomozás!

Mai retro játékunk egy régi, de annál jobb kaland játék lesz, ez pedig a Jack Orlando. A játék 1998-ban látott nap világot, akkor sokan a Broken Sword klónként emlegették, de ahogy haladunk előre a számítógépes játékban bizony hamar rájöhetünk, hogy nem sok közös van a két játék között.

A történet szerint, egy megöregedett, nyomozót játszunk, aki anno ünnepelt sztár volt a városában, most azonban, csak egy enyhén iszákos ballonkabátos, őszes hajú tata, akit még a régi emlékek nyomasztanak. Így esett meg az, hogy segíteni próbáltunk, egy gyilkosságban, azonban a tettes, velünk is elbánt. Másnap persze, ahogy felébredünk, egyből ott teremnek a yardok, és természetesen mi leszünk az elsőszámú gyanúsítottak. Ám annyi szerencsék azért van, hogy a rendőrfőnök még emlékszik ránk, és azért jó barát is, így 48 órát kapunk, hogy tisztázzuk magunkat. A grafika, nagyon szép, minden kézzel rajzolt, a készítők ügyeltek a részletekre, így a hátterek, és a karakterek nagyon jól sikerültek. A város és él és mozog, az autók jönnek mennek, az emberek sietnek a dolgukra. A dialógusok, jól megírtak, szinte bárkivel válthatunk pár mondatot. Ja igen, párbeszédeink során, több választási lehetőségünk is lesz, hogy mit kérdezzünk és mit válaszoljunk, fontos, tényleg odafigyelni rá, mert egy-egy rossz válasz esetén, hamar véget érhet a történet.

A játék egy igazi nyomozós, kalandjáték,
aki szereti az illyes fajta pc játékokat, a szövevényes sztorit, és gyönyörű háttereket azoknak nosztalgiázás szempontjából ideális választás a Jack Orlando.

  
Iktatva: Régi retro Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012