0

LEGO Harry Potter years 5-7 a kaland folytatódik

Harry Potter visszatér, hogy végleg leszámoljon a Sötét Nagyúrral. A játék lényege itt sem változott az elődeihez képest, lego elemeket kell begyűjteni, melyeket varázspálcánkkal tudunk majd megszerezni, legyen az építés vagy rombolás, akcióban és kalandban nem fogunk hiányt szenvedni az már biztos.

Egyszerűen öröm ránézni a játékra, mert annyira infantilis, hogy az már jó. Természetesen ezúttal a cél nem más, mint Voldemort, likvidálása. Az előző részekhez, képest, megint egy hatalmas teret kaptunk, amit szabadon bejárhatunk, sőt egy újabb helyszínnel bővült a térkép ez pedig a Csillagvizsgáló. Ismét rengeteg furcsa, és spéci kütyüvel találkozhatunk kalandozásaink során, ilyen lesz a ragadóstalp mellyel falakat mászhatunk különösebb gond nélkül, de mondhatnám a mindent elnyelő táskát, esetleg a 3d szemüveget. És ami a küldetéseket illeti, nem lehet panaszunk, változatosak, viccesek, és van mikor a logikánkat is be kell vetni, egy-egy helyes megoldás érdekében. Újból repkedhetünk majd a varázsseprűnkön, gyűjtögethetünk mindenféle elrejtett kockát, és még párbajozhatunk is. Igen jól olvashattátok, ebben részben erre is lehetőségünk lesz, azért valljuk be, ez a kis kiegészítés már nagyon hiányzott ebből a pc játékból. A csata menete igen egyszerű, a két párbajozó egymással szemben áll, az ellenfél mögött felbukkanó, színeket kell figyelni, így tudjuk, hogy melyik varázsigét kell majd használnunk ellene.

A játék még így huszonéves fejjel is nagyon élvezetes, a könnyed humora miatt, az aranyos karakter is jól kidolgozottak voltak, összességében egy nagyon jó kis kaland, és ügyességi játékot kaptunk.

  
Iktatva: Lányos - Csajos Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012