0

Mass Effect 3 az univerzum sorsa a mi kezünkben van

Hosszú és reményteljes várakozás után végre, megjelent a Mass Effect 3. Melyet most a Hónap játéknak választottunk meg. Már a második rész óta sejthető, hogy a pc játék egy számítógépes legendává fogja kinőni magát, és így a harmadik résszel, fel is tették az i-re azt a bizonyos pontot a fejlesztők.

Az első rész megjelenése óta tudjuk, hogy a történetvezetésben, akcióban, és izgalomban a BioWare-es srácok nagyon erősek, ez pontosan tetten érhető a harmadik részben is, de itt már a látványra sem lehet panaszunk, egyszerűen zseniális az a vizuális élmény, amit a játék nyújt.

A szerepjátékos részt tovább fejlesztették, így logikusabb és sokkal átgondoltabb lett. A karakter fejlődésen túl a fegyvereket is hat szinten tudjuk majd fejleszteni, de a negyediktől fogva, akár több lehetőség közül is választhatunk. A fegyverek fejlesztését is átírták, így már nem az eldugott terveket kell keresgélni, csupán bizony pénz mennyiség kell hozzá, hogy egy-egy plusz dolgot megvásárolhassunk. Maga a történet ott folytatódik ahol, ahogy megjósolták, a pusztítok, eljönnek, hogy bevégezzék feladatukat, és megsemmisítsenek minden fejlett organizmust a világegyetemben. A mi feladatunk, pedig nem más, mint az univerzum népeit egyesítsük, hogy közösen védjük meg fajunkat Reaperek támadásaitól, melyeket visszaverve, alkalmat kaphatunk arra, hogy végleg eltöröljük őket, az űr legsötétebb bugyraiból is.

A játék legnagyobb újítása, pedig nem más, mint a többjátékos mód, így végre egy régi álma teljesülhetett a rajongóknak, egyszerre akár többen is apríthatják a rájuk támadó hordákat.

  
Iktatva: Hónap játéka Címkék: , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012