0

Need for Speed – The Run legújabb tag az autós játékok között

Ha autós játékról van szó, nincs olyan aki ne ismerné a Need for Speed sorozatot, mai cikkünkben a legutóbbi üdvöskét a The Run-t vesszük górcső alá. A fejlesztők, egészen az alapokig nyúltak vissza, hogy elhozzák, az igazi régi NFS hangulatot, egy kicsit megfűszerezve, feltuningolva azt. A játék egy kis történettel, indul ahol főhősünkről Jackről, kiderül, igen csak beleköpött a maffia levesébe, és ezt nem vették jó néven, innen már csak egy lépés, hogy benevezzen, egy Amerikát átszelő illegális autósversenybe.

A játék San Francisco-tól egészen New York-ig tart, több száz versenyző, rendőrség és a maffia is csak nehezebbé teszi, a győzelemhez vezető utunkat, több mint háromezer mérföldet kell végigkocsikáznunk, vagy menekülnünk, kinek mi tetszik jobban.

Grafika:
A játék a Battlefield 3 ból ismert Frostbite 2 motort használja, így nem lehet gondunk a vizuális élményre, a szereplők a kocsik, mind részletesen kidolgozottak, egy szavunk sem lehet rá.

Helyszínek:
Hatalmas belvárosoktól, a sűrű forgalmon át, a kihalt útszakaszokig mindent megkapunk a játékban. Erdőkön, sivatagokon hófödte hegyeken át vezet majd az utunk.

Autók megszerzése:
Természetesen ebben a részben is lehetőségünk van a garázsunk bővítésére, sőt kötelező is, ugyanis, vannak olyan versenyek melyre csak adott márkájú autóval gurulhatunk rajtvonalhoz. A kocsikat, amúgy, pályák teljesítéséért, illetve különböző veszélyes feladatok végrehajtásáért kapunk cserébe.  A járgányokat, a játék során, a benzinkutakon tudjuk majd váltogatni.

Összességében egy újabb élvezetes autós játékot kaptunk a fejlesztőktől, bár vannak hibái, ennek ellenére igen szerethető, és elég izgalmas ahhoz, hogy pár órára lefoglaljon bennünket.

Végül egy pedig kis gameplay a játékból:

  
Iktatva: Autós - Motoros Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012