0

Race Driver: Grid sebességőrültek figyelem!

Megint valami fergetegeset alkottak ezek a Codmastersek fiúk. Ahogy a játék nevéből is kitűnik, ez bizony egy kőkemény autós game lesz.

A fejlesztők, nem csicsázták túl a játékmenetet, nincsenek, egyedi festések, se tuning, meg bejárható városok. Ezeket mind félre dobták és visszanyúltak a jó öreg arcade-os alapokhoz. A karriermódra csak annyit tudok írni, hogy egyszerű, de nagyszerű, és jogos a kérdés, kell-e ennél több egy autós játékba? Nem! Nagyon jól eltaláltak a játék hangulatát a fejlesztők, a lényeg nem más, mint a pénzszerzés, hogy újabb, jobb, és gyorsabb kocsikat vehessünk, amelyekkel, majd komolyabb versenyekre is nevezhetünk. És itt jön az újítás, ami sok hasonló játékból valahogy kimaradt, nem kell mindig az elsőnek lenni, vannak bizonyos követelmények, amiket ha már teljesítünk, busás haszon üti a markunkat, ilyen például, hogy maradjunk versenyben, végezzünk dobogós helyen, vagy esetleg előzzük meg XY játékost. A játéksorán, aztán ahogy haladunk előre, egyre több, cég keres majd meg minket, hogy a matricájuknak szorítsunk egy kis helyet a gépünkön, amiért cserébe, egy bizonyos összeget elhelyeznek majd a számlánkon. A pc játék három részre osztható, lesz egy amerikai rész, ahol többnyire izom autókkal kell majd megmérkőzni, vár majd egy európai kiruccanás, ahol a túraautóké lesz a  főbb szerep, és Japánba is eljuthatunk, ahol már gondolom kitaláltátok, hogy töménytelen driftelés várja majd a versenyzőket.

A fejlesztők, egy nagyon élvezetes autós játékot raktak össze, a legvadabb sebességőrültek is jól fognak szórakozni, és az már csak hab a tortán, hogy az autók törésfizikája, a grafika mellett valami zseniálisra sikeredett.

  
Iktatva: Autós - Motoros Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012