0

Silent Hill: Downpour túlélni a gonoszt

Új Silent Hill rész jelent meg Downpour néven. A horror játék szerelmesei fellélegezhetnek, na jó ez picit paradox, szóval, örülhetnek, mert a játék, és a fejlesztők is visszakanyarodtak a jól megszokott klasszikus silent hill stílushoz, és megpróbáltak hűek maradni, az eredeti trilógiához.

Murphy Pendelton története most is érdekesen alakul, és szinte az utolsó percig nem fogjuk biztosan tudni, hogy mi is történt vele. A pc játék során összesen hat végkifejlettel találkozhatunk, úgy hogy nadrágövet bekészíteni, mert sokáig a képernyőre fogunk tapadni. Silent Hill városa ezúttal, még hatalmasabbra nőtt, még ijesztőbb lett, és az egy négyzetméterre jutó misztikumok száma is az eget veri. Csupán az alkampány végigjátszáshoz, minimum tíz óra szükséges, persze, ha kötélből vannak az idegeink, és amúgy is horror filmeken nevelkedtünk. Ahhoz, hogy száz százalékosra tudjuk a játékot bőven a húszon óra felett fog megállni majd a stopperóra. A kalandok során, folyamatosan döntések elé kényszerítenek, majd minket, és hamar megtanuljuk majd azt is, hogy nem mindig az fog történni, amit a józan ész diktálna. A játék erőssége, ezúttal is a hangulatában keresendő, a fejlesztők olyan nyomasztó atmoszférát zúdítanak ránk, amely nem könnyen fog majd elengedni. Adrenalinlöketből sem lesz hiányunk, a folytonosan támadó ellenfelek, mindig megfelelő szinten fogják azt tartani, termesztésen lőszer, és élet erő csomag soha sem lesz elég.

Horror játék fanoknak kötelező, aki szeretni egy picit megborzongani, és szereti a kalandokat, és a nyomozást, nekik szintén csak ajánlani tudom.

  
Iktatva: Kaland Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012