0

Star Wars: The Old Republic online lövöldözés minden mennyiségben

Újabb gyöngyszem jelent meg a Star Wars és a pc játékok világában, ezúttal a fejlesztők MMO alapokra helyezték a hangsúlyt. Mint minden ilyen játék, a karakterválasztással indít, itt több faj közül is választhatunk. Még a játék korai szakaszában terjengtek olyan rémhírek, hogy csak emberekkel lehet majd játszani, végül aztán kiderült, hogy semmi sem igaz ebből, és bizony több fajjal is játszhatunk.

A fejlesztők kasztonként több mint 100 óra játékidőt jósoltak. Ez valahol hihető, ugyanis, a történetek nagyon kidolgozottak, a küldetések változatosak, és érdekesek. Ifjú padawanként, a Tythonon bolyogóról indulunk, itt kell elsajátítunk a játék irányítását, és itt kapjuk az első questeket is. Ezeket sem a megszokott felveszem, leadom módon tehetjük, hanem párbeszédekre tagolva, vannak pozitív, semleges és negatív válaszok, így kedvünk szerint alakíthatjuk, a karakterünk jellemét, mert hát a megadott válaszok minősége nagyban befolyásolja a fűhősünket, hogy az erő melyik oldalára is tartozik.

Ahogy haladunk előre a történetben és gyűlik a tapasztalati pont, úgy nyílik ki előttünk a galaxis, egyre több helyet ismerhetünk meg, a cselekmény szálait is kibogozhatjuk, és egy bizonyos szint után, még űrhajót is kapunk, amivel ugyancsak csatába szállhatunk majd a gonosz ellen. Természetesen nem csak lövöldözésre, hanem utazásra is használnunk kell a gépünket, ugyanis a történet nem csak egy bolygóra korlátozódik le, hanem bejárhatjuk vele az egész galaxist.

Aki kicsit is szerette a Star Wars világát, az űrhajókat, az online játékot, a harcot, és a lövöldözést, neki kihagyhatatlan darab.

  
Iktatva: Lövöldözős Címkék: , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012