0

Starcraft II: Wings of Liberty stratégiában verhetetlen játék

Tizenkettő év, pontosan ennyit kellett várni, hogy a mára már klasszikus stratégiai játéknak számító Starcraft második része megjelenjen.

A játékot három részre szedték, mindegyik lemez egy-egy faj küldetéseit tartalmazza, terran, zerg, és a protos. Az első lemez, az emberek misszióit tartalmazza, összesen 26 pályával, 32 perc átvezető videóval. Természetesen a multiplayer-ben, mind a három fajjal lehetőségünk lesz játszani. Ez mellett, minden bevetés előtt, kapunk egy külön játékot, úgy mond játék a játékban. Ezek a részek, leginkább egy kalandjátékra emlékeztetnek, ugyanis, Raynorral bejárhatjuk a csatahajónkat, beszélgethetünk a legénységgel, de még bizonyos tárgyakat is tudunk mozgatni. Legfontosabb helyszín a híd, ez a főhadiszállás, ide kapjuk az üzeneteinket, és itt választhatjuk meg küldetésünk célpontjait is.

Bevetések után, a kocsmában is ejtőzhetünk, ahol a filmhíradóból tudhatjuk meg az aktuális híreket. A küldetésekből szerzett relikviákat pedig a falakon gyűjtik a katonák. A remek hangulatot, az elmaradhatatlan zenegép biztosítja örök zöld terran slágerekkel. De haladjunk is tovább, mielőtt megártanak a sörök, és zergeket képzelnénk mindenhova. Másik legfontosabb része a hajónak a labor, itt fejleszthetjük ki az újabb egységet, vagy a meglévőket tuningolhatjuk fel.  A küldetésekről sem feledkezhetünk meg, a srácok igazán kitettek magukért, minden pálya, minden küldetés, más és más, nincs kettő egyforma feladat, ráadásul izgalmasak is, nem árt ha bírjuk a feszültségeket, mert adrelaninban bőven részünk lesz a játék során.

Összegzésképp ezt a játékot mindenkinek ajánlom, akik pedig igazán szeretik a jó stratégiai játékokat, nekik kötelező darab!

  
Iktatva: Stratégiai Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012