Cikkek a(z) Stratégiai és PC játékok kategóriából

A véredben van a vezetés? A taktika, és a stratégia? Ebben a kategóriába gyűjtöttük össze a legjobb, és a legélvezetesebb stratégiai számítógépes játékokat. Legyen az középkori, vagy éppen, modern köntösbe bújtatva. Itt mindent megtalálsz majd róluk.

From Dust hogyan legyünk istenek?

From Dust hogyan legyünk istenek?

Nos a cím nem elírás, valóban istenek lehetünk. Igen,tudom, ekkor mindenki a Populusra fog majd hivatkozni, de azért ez a stratégiai játék más lesz ígérem. A játék alig egy 1 giga helyet foglal, mégis valami hihetetlenül csodás grafika vár majd minket. Az első pályák alkalmával, a nem túl felhasználó barát irányítást tudjuk,… Tovább: From Dust hogyan legyünk istenek?»

Total Annihilation a fém és energia országa

Total Annihilation a fém és energia országa

Mai cikkemben egy régi, de annál jobb stratégiai játékot szeretnék nektek bemutatni. A Total Annhilation, 1997-ben jelent meg, úgy is mondhatnám, jött, látott, győzött. Sokan persze legyintenek, hogy csak egy újabb Command and Conquer játékról van, szó, de ahogy egyre jobban belemélyedünk, ahogy haladunk előre a küldetésekben, akkor vesszük észre, azokat… Tovább: Total Annihilation a fém és energia országa»

Starcraft II: Wings of Liberty stratégiában verhetetlen játék

Starcraft II: Wings of Liberty stratégiában verhetetlen játék

Tizenkettő év, pontosan ennyit kellett várni, hogy a mára már klasszikus stratégiai játéknak számító Starcraft második része megjelenjen. A játékot három részre szedték, mindegyik lemez egy-egy faj küldetéseit tartalmazza, terran, zerg, és a protos. Az első lemez, az emberek misszióit tartalmazza, összesen 26 pályával, 32 perc átvezető videóval. Természetesen a… Tovább: Starcraft II: Wings of Liberty stratégiában verhetetlen játék»

Elindult a PC játékok oldal! Leírások, tesztek és sok-sok számítógépes játék!

Elindult a PC játékok oldal! Leírások, tesztek és sok-sok számítógépes játék!

Elindult a PC játékok oldal! Leírások, tesztek és sok-sok számítógépes játék! A témák: Előzetes ajánló Ingyenes játékok Játék Letöltés Játék tesztek Év játéka Hónap játéka Legjobb játékok Rossz PC játékok Toplista Régi retro Számítógépes PC játékok Autós – Motoros Háborús Kaland Lányos – Csajos Lövöldözős Stratégiai Szimulátor Verekedős

PC játékok 2012