0

Test Drive: Unlimited egy legenda folytatása, öveket bekapcsolni!

Végre, valahára, egy méltó folytatást kaphatott, ez régi klasszikus autós játék, a fejlesztők ezúttal, tényleg kitettek magukért, lássuk mivel van dolgunk.

A játék nem a megszokott módon indul, ez már érdemel  egy piros pontot. Éppen egy vakációra készülünk a Hawaii szigetekre, a repülőtéren ér minket, az a nemes feladat, hogy megválasszuk a karakterünket, az utasok közül. Ahogy megérkezünk a Hawaii legszebb szigetére Oahunra, autót kell kölcsönöznünk, ez nem is lesz olyan nehéz, hiszen a zsebünkben, negyedmillió zöldhasú lapul. Már a kölcsönzőszalonban rájöhetünk, hogy a játékban nem éppen Trabant, és a kispolákféle autóké lesz a főszerep. Ahogy meg van a kocsi, az első utunk egy ingatlanközvetítőhöz vezet. Az útsorán megismerkedhetünk a GPS-el, ami az egész játék során elkísér majd bennünket. Ahogy meg van az első házunk, indulhat a valódi játék, és megvásárolhatjuk az első autónkat. A kínálat bőséges, összesen 25 márka kocsiját, és motorját választhajuk, így alsó hangon is közel száz vasat vezethetünk majd, ha a pénztárcánk engedni. Lesz itt minden, Mercedes, Ferrari, Lamborghini, Aston Martin. A játék során az egész szigetet bejárhatjuk és be is kell, hogy feltudjuk, majd venni, a feladatokat, versenyeket, összesen 1600 km-nyi beautózható szakaszt kapunk a paradicsomi környezetben.

Aki szereti az autós pc játékokat, és a hosszú versenyeket, a drága kocsikat, és az izgalmas játékmenetet, annak bátran ajánlom, hogy szerezze be a Test Drive: Unlimited-et.

  
Iktatva: Autós - Motoros Címkék: , , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012