0

Tom Clancy’s HAWX 2, mert vadászpilótának lenni jó!

High Altitude Warfare Experimental Squadron. azaz HAWX. Egy különleges kiképzett repülős csapat, akik nem ismernek félelmet, és halált megvető bátorsággal vetik bele magukat a csatába.

A játék egy vadászrepülő szimulátor, ahol egy-egy pilóta bőrbe bújva, téríthetjük jobb belátásra az ellenséget. A hadszínteret, a mostanában jól megszokott módon, közel-keletre helyezték át, ahol nekünk mint bevetésre váró hősöknek, kell elhozni a békét. A játék során több mint harmincöt fajta repülőben próbálhatjuk ki ügyességünket, és a rátermettségünket egyaránt.  Olyan legendás gépek fedélzetén mint a helyből felszálló F-35 Lightning II, vagy a jól irányítható F-22-est, esetleg a hangsebesség kétszeresére képes EuroFightert, a skála igen széles, így mindenki megtalálhatja a számára kedvező típust.

A játék története során, mert, hogy ilyen is van, nem csak eszetlen lövöldözés, és rakétázás, közös bevetéseken vehetünk részt, ahol a legkülönfélébb feladatokat bízzák ránk. A kezdetek kezdetén, mint zöldfülű újoncot, egy elfogott bajtársunk felderítésére küldenek ki, melyben a repülő különleges szériatartozéka egy ultrahangos letapogató fog majd segíteni. Összesen három pilóta bőrébe bújhatunk a repüléseink során, egy amerikai tiszt Major Alex Hunter, a brit jófiú Lt. Colin Munro, és Captain Dimitri Sokov  az orosz légierő legjobbikába. A csatákat, az átvezető videók teszik még érdekesebbé, érdemes megnézni őket, hiszen egy jól kidolgozott történet rajzolódik ki előttünk, és még azt is megtudhatjuk, hogy ez a három ember milyen kapcsolatban áll egymással.

A játékot szívesen ajánlom annak, aki picit is szereti a repülős játékokat, bár nem egy vérbeli szimulátorról van szó, de mindenképp érdemes kipróbálni.

  
Iktatva: Szimulátor Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012