0

Trainz Simulator 2009: World Builder Edition vonatszimulátor a javából

Manapság már rengeteg szimulátor létezik, fel sem lehetne sorolni, hány félét is készítettek. Autós, buszos, farmos, hajós, repülős mellett, azért a vonatos játékok sem maradhatnak ki. Talán nem is létezik olyan kisfiú, aki annak idején nem csodálattal figyelték, a mozdonyokat, amikor esetleg apukájával kiszabadultak a pályaudvarra.

A 2009-ben megjelent Trainz vonat szimulátor, leginkább azoknak szól, akik felnőttként is ámulattal nézik a hatalmas gépszörnyeket. A játékban két mód létezik, van egy terepasztalépítős, ahol kedvünkre hozhatunk létre pályákat, a legapróbb részletekig, megszerkeszthetjük azt. Sajnos azonban, hogy ki is ismerjük magunkat a menüpontok között, arra bizony jó pár órát rá kell tölteni, valahogy nem éppen a legfelhasználóbarátabb a kezelése. A másik mód pedig maga a vonatozás. Aki elindítja a játékot, bizony kellemesen csalódhat, ugyanis végre igazi vonat szimulátort kaphat. A fejlesztők a legapróbb részletekre is figyeltek, minden mozdony, más és más vezetési stílust követel. Természetesen most is rengeteg vonattal találkozhatunk a játék során, a gőzmozdonyoktól, a dízelig egészen a legmodernebb elektromos vonatokig bezárólag minden benne van. Ezekhez, még hozzá tartoznak a küldetések is, ahol a legkülönfélébb feladatokat kell majd teljesíteni. Ahogy az lenni szokott, kezdetben a ránk bízott munka, könnyű, és ahogy haladunk előre a játékban úgy nehezednek fokozatosan.

Ezt a számítógépes játékot leginkább azoknak ajánlanám, akik még reggel is vonatokkal álmodnak, nekik igazán nagy szórakozást tud majd nyújtani a játék, persze ezzel nem a laikusok kedvét akarom elvenni, de kezdőként azért jó párszor szidni fogjuk a fejlesztő gárdát.

  
Iktatva: Szimulátor Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012