0

Trine 2 újra vár minket a mesevilág

2 évvel ezelőtt a Frozenbyte nevű finn csapat, piacra dobta, az akkori év legkülönlegesebb látványvilággal megálmodott játékot a Trine-t. A pc játékból akkoriban 400 ezer darab fogyott el, és most úgy néz ki, hogy megjött a második része is.

A játék grafikája, csodálatos, egy élő, és mozgó mesevilág az egész. Az oldalnézetes univerzumban, három hőssel kell a legkülönfélébb logikai, és ügyességi játékokat megoldani. Mindegyik karakter más és másban kiemelkedő a többiek közül, így mindegyikükre szükségünk lesz, hogy az elénk gördített feladatokat sikeresen megoldjuk.

A történet éppen ott folytatódik, ahol az első rész abba maradt. Hőseink, a királyságot fenyegető csontvázhadaktól mentették meg népüket, amikor egy újabb sötét horda üti fel a fejét a királyság határainál. A játék kezdetén Amadeus éppen az otthonában próbálja kipihenni a fáradalmait, amikor megjelenik előtte a varázslatos Trine, ami csak egyet jelenthet, hogy újra szükség van a három hős bátorságára, és a mágikus képességeikre. Ezúttal egy hatalmas goblin (gonosz kobold) sereg, fenyegeti királyságunk békéjét. Ahogy azt megszokhattuk maga a történet csak keretet ad a játéknak, komolyabb figyelmet nem is szenteltek neki a fejlesztők. A karaktereknek, most is lehetőségük van, hogy fejlődjenek, több fajta képességet is elsajátíthatnak. A játékosok nyomására vagy kérlelésére, végre bekerült a mulitplayer mód is, így akár, a barátainkkal is megvívhatjuk az ádáz csatákat.

  
Iktatva: Kaland Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012