0

World of Tanks a világ háborús tankjai, egy pc játékban

Szeretnék nektek bemutatni, egy ingyenesen letölthető, pc játékot. Ez a World of Tanks, a nevéből már sejthető, hogy ez egy tankos, lövöldözős játék. Persze ennél sokkal többről van szó, szóval vegyük szépen sorjában.

A játékban elég sok tankot lehet megszerezni, első világháborústól egészen a második világháborús prototípusokig szinte mindennel találkozhatunk. MMO stílusban készült a játék, tehát első sorban online tudunk majd csatázni, egymással. A játék alapja a tapasztalati-pont, illetve az elkölthető kredit megszerzése. Kezdetben egy régi 1930-as évekbeli kiszuperált tankkal kezdünk, ami leginkább egy mezőgazdasági vontatóra hasonlít, géppuskával a tetején (ami amúgy nem is áll messze a valóságtól). Több nemzet tankját is választhatjuk, vannak amerikai, német, francia, és persze orosz tankok is.

A harcok úgy alakulnak, hogy 15-15 fémszörnyeteg áll szemben egymással, a cél pedig, az összes ellenséges tank elpusztítása, vagy az ellenfél bázisának az elfoglalása. Minden egyes harci cselekedetünkért, XP-t kapunk, illetve a csata végén attól függően, hogy a győztes vagy a vesztes csapatba voltunk kapjunk meg a zsoldunkat is, minél jobban teljesítünk annál több pénz üti a markunkat. A játék nem csak eszetlen lövöldözésből áll, hanem komoly stratégiát, és ügyességet is megkövetel. A megszerzett összeget, a garázsban vagy a depóban, végül elkölthetjük, a tankunk fejlesztésére, vagy akár új tanokat is kifejlesztetünk.

A játék másik fontos eleme a legénység, őket is képezni kell, minél, jobban össze tudnak dolgozni, annál sikeresebbek lehetünk a csatamezőn, sok múlik rajtuk, szóval érdemes oda figyelni a fejlődésükre.

  
Iktatva: Ingyenes játékok Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012