0

Botanicula egy fa életének a megmentése

Talán többeknek is ismerősen csenghet az Amanita Design fejlesztői csapat neve. Pontosan, jó helyen jártok, ugyanis hozzájuk köthető a méltán híres, kis kaland játék a Machinarium, vagy éppen a Samorost.

A magasra helyezett lécet, bizony nem könnyű feladat túlszárnyalni, most azonban úgy érzem, hogy megint olyan számítógépes játékot alkottak a srácok, melyre mindenki szívesen fog visszaemlékezni. A játék, ezúttal is bebizonyította, hogy a csapat, nem éppen mondható épelméjűnek. A történet szerint, egy fa utolsó magját irányíthatjuk, akinek egyetlen feladat jut, hogy megmentse, a sokaknak otthonnyújtó fát, a gonosz pókszerű, mindent elpusztító fekete izéktől. Most azonban nem egyedül kell felvennünk a harcot, hű társaink is csatlakozni, fognak, hozzánk, így kiegészül a csapat, egy gombával, egy tobozzal, egy faággal, és egy repülő kis lénnyel. A játék során logikai feladatokat kell megoldani többnyire, persze lesznek olyanok ahol, az ügyességünkre, és a reflexeinkre is szükség lesz. Faágról faágra kell majd előre haladnunk, mindenhol lesz más és más feladat vár minket, ilyen lesz mikor az utunkat elzáró fura lény tollait kell megkeresni, vagy a gesztenyeanya, elveszett kis gesztenyéit.  Hát igen én előre szóltam, hogy egy borult játékkal lesz dolgunk, és a leghajmeresztőbb dolgukat még nem is említettem, azok legyenek meglepetések.

Aki szereti a könnyed szórakozást, és a logikai feladatokat, és szeretne, egy picit kikapcsolódni délután annak tökéletes választás lesz ez a pc játék.

  
Iktatva: Kaland Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012