Hírek horror és PC játékok témában

The Darkness II az akció művészete

The Darkness II az akció művészete

Kezdjük az elején, a játék brutális, iszonyatos mennyiségű, ellenséget, szörnyet kell majd szétaprítanunk, a legkülönösebb fegyverekkel. Szóval annak aki imádja a hentelős játékokat, az eszetlen mennyiségű lövöldözést, és akciót, az most jól figyeljen! A játék főhőse egy bizonyos Jackie Estacado, aki, aki az első rész óta már megbékélt a Sötétséggel,… Tovább: The Darkness II az akció művészete»

Doom 3 a pokol kapujában, és azon túl

Doom 3 a pokol kapujában, és azon túl

Több mint 3 év fejlesztés után végre, eljött az idő, hogy megnyíljon a pokol kapuja újra, és mi önként, és dalolva sétáljunk bele. A történet 2145-ben játszódik valahol a Marson, egy kutatóbázison dolgozunk, amikor egy professzor eltűnik, és itt kapjuk meg az első küldetésünket, hogy találjuk meg az öreget. Aztán valami elromlik… Tovább: Doom 3 a pokol kapujában, és azon túl»

Black Mirror 3 A rettegésháza újra üzemel!

Black Mirror 3 A rettegésháza újra üzemel!

Kalandjátékosok figyelem, megérkezett a Black Mirror trilógia befejező része. A történet pontosan ott, folytatódik, ahol az előző rész abba maradt, így a friss játékosoknak érdemes, kijátszani az első kettő részt is. Darren Michaels egy fáklyával a kezében rohan az erdőben, aztán véres emléképek villanak fel, rituálék, barlangok, lávába zuhant emberek. Valahol… Tovább: Black Mirror 3 A rettegésháza újra üzemel!»

Silent Hill: Downpour túlélni a gonoszt

Silent Hill: Downpour túlélni a gonoszt

Új Silent Hill rész jelent meg Downpour néven. A horror játék szerelmesei fellélegezhetnek, na jó ez picit paradox, szóval, örülhetnek, mert a játék, és a fejlesztők is visszakanyarodtak a jól megszokott klasszikus silent hill stílushoz, és megpróbáltak hűek maradni, az eredeti trilógiához. Murphy Pendelton története most is érdekesen alakul, és… Tovább: Silent Hill: Downpour túlélni a gonoszt»

Limbo avagy a pokol tornácán

Limbo avagy a pokol tornácán

Sokaknak ismerős lehet maga a limbo szó, de most nem a táncra kell gondolni, annál sokkal sötétebb és mélyebb dologra. A keresztény hitvallásban a limbo, annyit tesz, hogy a pokol tornáca. Új játék indításával, látszólag, nem történik semmi, aztán egy ismeretlen kisfiú kel fel a földről, akiről szinte semmit nem tudunk, ki ő,… Tovább: Limbo avagy a pokol tornácán»

Amnesia: Machine for pigs újabb információk a legfélelmetesebb játékról

Amnesia: Machine for pigs újabb információk a legfélelmetesebb játékról

Készülőben van az egyik legfélelmetesebb pc játék, folytatása, adta hírül, a Frictional Games fejlesztői csapata. Rengeteg rajongóra tettek szert, az előző résszel, így érthető, a türelmetlen várakozás, fontos hozzátenni, hogy a játék, nem a Amnesia: Dark Descentnek a folytatása lesz, bár ugyanabban az univerzumba fog játszódni, de egy attól független rész… Tovább: Amnesia: Machine for pigs újabb információk a legfélelmetesebb játékról»

PC játékok 2012