Hírek izgalmas és PC játékok témában

Test Drive: Unlimited egy legenda folytatása, öveket bekapcsolni!

Test Drive: Unlimited egy legenda folytatása, öveket bekapcsolni!

Végre, valahára, egy méltó folytatást kaphatott, ez régi klasszikus autós játék, a fejlesztők ezúttal, tényleg kitettek magukért, lássuk mivel van dolgunk. A játék nem a megszokott módon indul, ez már érdemel  egy piros pontot. Éppen egy vakációra készülünk a Hawaii szigetekre, a repülőtéren ér minket, az a nemes feladat, hogy… Tovább: Test Drive: Unlimited egy legenda folytatása, öveket bekapcsolni!»

Jack Orlando indulhat a nyomozás!

Jack Orlando indulhat a nyomozás!

Mai retro játékunk egy régi, de annál jobb kaland játék lesz, ez pedig a Jack Orlando. A játék 1998-ban látott nap világot, akkor sokan a Broken Sword klónként emlegették, de ahogy haladunk előre a számítógépes játékban bizony hamar rájöhetünk, hogy nem sok közös van a két játék között. A történet… Tovább: Jack Orlando indulhat a nyomozás!»

Q.U.B.E. kocka jaték kockáknak FPS formájában

Q.U.B.E. kocka jaték kockáknak FPS formájában

Q.U.B.E. azaz Questionable Understanding of  Block Extrusion, a játék alapvetően egy logikai FPS, talán még ilyen sem volt a Portal megjelenése óta. Ha valakinek, most a cím azonos horror film jutott eszébe, gyorsan felejtse el, mert most teljesen másról lesz szó. Miről is szól a játék? Történetre ne nagyon számítsunk, mert az… Tovább: Q.U.B.E. kocka jaték kockáknak FPS formájában»

PC játékok 2012