Hírek háborús és PC játékok témában

Battlefield 3 az akció játékok újabb gyöngyszeme

Battlefield 3 az akció játékok újabb gyöngyszeme

DICE gondozásában új háborús játék jelent meg. A Battlefield második része óta sok idő telt el, de azt hiszem megérte várakozni, mert egy igazán ütős játékot kaptunk. A fejlesztők felismerték, hogy valamit lépni kell az ügyben, hogy kivehessék a részüket, a háborús pc játékok palettáján, főleg mióta a Call of Duty… Tovább: Battlefield 3 az akció játékok újabb gyöngyszeme»

Gears of War 3 egy háború, egy bolygó, egy élet

Gears of War 3 egy háború, egy bolygó, egy élet

Megérkezett a fedezék-centrikus játékok koronázatlan királya a Gears of War harmadik része. A játékban egy Marcus Fenix nevű fickó bőrébe bújhatunk. A játék a stílusához híven, már az első percben bedobják a gyanútlan játékost a mély vízbe a fejlesztők. A történet hasonlóképp kezdődik, mint ahogy azt megszokhattuk a második részben, egy koszos börtönben… Tovább: Gears of War 3 egy háború, egy bolygó, egy élet»

Call of Duty: Modern Warfare 3 – A III.világháború folytatódik

Call of Duty: Modern Warfare 3 – A III.világháború folytatódik

Sok küzdelem árán, de végre megjelent a Call of Duty: MW 3, abba most nem nagyon akarok belemenni, miért is volt, nehéz szülés ez a rész, mert szinte már a brazil szappanoperák szintjét súrolja. Szóval csapjunk is a közepébe. A történet pontosan ott folytatódik, ahol a második rész abba maradt, kezdésnek kapunk… Tovább: Call of Duty: Modern Warfare 3 – A III.világháború folytatódik»

Stalker: Clear Sky amikor elszabadult a pokol

Stalker: Clear Sky amikor elszabadult a pokol

26 éve hogy, megtörtént az elképzelhetetlen, amit napokig, elhallgattak, aminek következménye, kitörölhetetlen az emberiség történelméből, ez a csernobili atomkatasztrófa. A S.T.A.L.K.E.R. első része óta tudjuk, hogy bizony, ez a terület a Zóna, nem egy barátságos hely, ahol szinte minden megtörténhet, és meg is történik. A mostani epizód, pontosan egy évvel… Tovább: Stalker: Clear Sky amikor elszabadult a pokol»

PC játékok 2012