Hírek stratégiai és PC játékok témában

Red Alert 1 retro stratégiai játék a régi időkből

Red Alert 1 retro stratégiai játék a régi időkből

Első rerto játékunknak egy nem túl régi klasszikust választottam, de nosztalgiázásra mindenképp tökéletes. Ez a Red Alert első része. A stratégiai játék 1996-ban látott világot a ma már világhírű Westwood támogatásában, először senki sem értette, hogy most ez egy Command and Conquer folytatás, vagy egy teljesen új rész. Az első bevezető videó után… Tovább: Red Alert 1 retro stratégiai játék a régi időkből»

The Movies legyél te Hollywood első számú producere

The Movies legyél te Hollywood első számú producere

Mai cikkemben egy nem mindennapi számítógépes játékot szeretnék nektek bemutatni, ez a The Movies. A játék egy picit stratégiai, egy picit tycoon jelegű, és a gazdasági szimulátorokból is lopott egy csöppet a fejlesztői gárda. Csapjunk is a lovak közé. A játék elején valahol 1920-as években járunk. Kezdetnek kapunk egy aprócska kis… Tovább: The Movies legyél te Hollywood első számú producere»

From Dust hogyan legyünk istenek?

From Dust hogyan legyünk istenek?

Nos a cím nem elírás, valóban istenek lehetünk. Igen,tudom, ekkor mindenki a Populusra fog majd hivatkozni, de azért ez a stratégiai játék más lesz ígérem. A játék alig egy 1 giga helyet foglal, mégis valami hihetetlenül csodás grafika vár majd minket. Az első pályák alkalmával, a nem túl felhasználó barát irányítást tudjuk,… Tovább: From Dust hogyan legyünk istenek?»

Total Annihilation a fém és energia országa

Total Annihilation a fém és energia országa

Mai cikkemben egy régi, de annál jobb stratégiai játékot szeretnék nektek bemutatni. A Total Annhilation, 1997-ben jelent meg, úgy is mondhatnám, jött, látott, győzött. Sokan persze legyintenek, hogy csak egy újabb Command and Conquer játékról van, szó, de ahogy egyre jobban belemélyedünk, ahogy haladunk előre a küldetésekben, akkor vesszük észre, azokat… Tovább: Total Annihilation a fém és energia országa»

Starcraft II: Wings of Liberty stratégiában verhetetlen játék

Starcraft II: Wings of Liberty stratégiában verhetetlen játék

Tizenkettő év, pontosan ennyit kellett várni, hogy a mára már klasszikus stratégiai játéknak számító Starcraft második része megjelenjen. A játékot három részre szedték, mindegyik lemez egy-egy faj küldetéseit tartalmazza, terran, zerg, és a protos. Az első lemez, az emberek misszióit tartalmazza, összesen 26 pályával, 32 perc átvezető videóval. Természetesen a… Tovább: Starcraft II: Wings of Liberty stratégiában verhetetlen játék»

PC játékok 2012