0

Call of Duty: Modern Warfare 3 – A III.világháború folytatódik

Sok küzdelem árán, de végre megjelent a Call of Duty: MW 3, abba most nem nagyon akarok belemenni, miért is volt, nehéz szülés ez a rész, mert szinte már a brazil szappanoperák szintjét súrolja. Szóval csapjunk is a közepébe.

A történet pontosan ott folytatódik, ahol a második rész abba maradt, kezdésnek kapunk egy jó kis akciófilmet, melyben újra élhetjük az előző rész cselekményét. A film letudva, jöhet az akció, a lövöldözés, amire már olyan régen vártunk. A játék első küldetése New York utcáin játszódik, még hozzá a III. világháború idején, és mit ad isten, megint azok a csúnya orosz bácsik, akarnak abba a bizonyos levesbe beleköpni. A történet, nagyon szépen kidolgozott, rengeteg helyszínen harcoltunk és lövöldözhetünk majd, akár több karakter bőrébe bújva is.

Amiről még érdemes szólni, az a multiplayer, talán egy Call of Duty rész sem volt amelynek, ne lett volna élvezetes, és izgalmas a többjátékos módja. Itt két lehetőség közül választhatunk, van az úgy nevezet Spec Ops, ezen belül is választhatunk még két módot, ilyen a Survival, melynek a lényege, hogy a haveroddal, karöltve éld túl a rád támadó ellenség rohamait. Második mód: 16 különböző pályán dolgozhatunk össze, a társunkkal. Végére pedig az multiplayer marad, mint ahogy azt már megszokhattunk itt is tapasztalatot gyűjthetünk, melyet jobb, biztosabb és spécibb fegyverekre és mindenféle kiegészítő cuccra költhetünk majd el.

Összességében megint egy izgalmas, akcióval teli részt kaptunk mely, méltán állja meg a helyét, az akció, és háborús játékok világában.

  
Iktatva: Háborús Címkék: , , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012