0

F.3.A.R. a félelem maga harmadszor

Talán egy kezünkön is meg tudjuk számolni, hány olyan játékkal vagy filmmel, találkoztunk, ahol egy kislány lett volna a főgonosz, nem hogy trilógiát készítsenek, belőle. Az első rész megjelenése óta tudjuk, hogy a sorozat kiemelkedő helyet kapott, a horror akció játékok piacán.

A mostani történetben egy duó pár bőrébe bújhatunk. Point Man, aki hatalmas fegyvereivel, és rakétáival, bírja jobb belátásra az ellenséget, addig Paxton Fettel, a saját kinetikus, és telepatikus képességeit veti be, hogy néhány véres kupacot varázsoljon a ránk támadó szörnyetegekből.  A játék kezdetén, pontosan kilenc hónappal vagyunk túl az előzmények után, így hamar belénk üthet a szörnyű felismerés, hogy, hol is vagyunk időben, ugyanis ez az a pont, ahol Alma Wade, életet ad, kislányának.

Nézzük, milyen fegyvereket is kapunk a lövöldözéshez. Segítségünkre lesz egy pisztoly, a jól ismert dupla uzi, egy automata gépfegyver, egy mesterlövész puska, shotgun, egy távcsöves gépfegyver, valami szögbelövő féle, rakétavető és persze egy lézer fegyver is. Nem túl változatos felhozatal, és nem is túl kreatív, azért a szögbelövővel, jól el lehet szórakozni, mikor egy szörnyet szeretnék a feltűzni a falra.

A játékmenet elég pörgősre sikeredett, a szörnyvadászat, az akció, és a golyózápor, egy két órára biztos majd lefoglal minket, összességében megint egy nagyon jól működő, horror akció játékot kaptunk, egy jól megírt történettel.

  
Iktatva: Lövöldözős Címkék: , , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012