0

Gears of War 3 egy háború, egy bolygó, egy élet

Megérkezett a fedezék-centrikus játékok koronázatlan királya a Gears of War harmadik része. A játékban egy Marcus Fenix nevű fickó bőrébe bújhatunk. A játék a stílusához híven, már az első percben bedobják a gyanútlan játékost a mély vízbe a fejlesztők.

A történet hasonlóképp kezdődik, mint ahogy azt megszokhattuk a második részben, egy koszos börtönben csücsülve ér a meglepetés, hogy Anya (oroszul Anja) kiszabadítson minket, hogy apánk oldalán harcolva irtsuk a sáskahadakat. A rövid bevezető alatt, mindenki megtanulhatja, az irányítást, és a törvényszerűségeket ebben a világban, hogy kár hősködni, és eszetlenül lövöldözni, mert könnyen a game over felirattal találkozhatunk. Megmutatják a fedezékek helyes használatát, ezek után, már csak a fegyverünket kell csőre tölteni, és jöhet a vadászat. Ekkor jön az első csavar, és derül ki az igazság, hogy ez csak egy kósza emlék volt, ugyanis főhősünk éppen egy űrhajón tengődik, és próbálná kiélvezni a kabinja nyújtotta komfortot, amikor megszólal az a fránya vészriadó. Bakancsot a lábra, páncélt fel, fegyvert a kézbe, és pillanatok alatt azon kapjuk magunkat, hogy elszabadult a pokol, szörnyek és mutánsok egész hadát kell visszaverni.

Lőszerben, fedezékben és vérben sem fogunk hiányt szenvedni, garantált, az akció dús játékélmény, a hosszas lövöldözések, és a sok-sok vér, vagy az az izé ami a sáskákból folyik.

  
Iktatva: Lövöldözős Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012