0

Limbo avagy a pokol tornácán

Sokaknak ismerős lehet maga a limbo szó, de most nem a táncra kell gondolni, annál sokkal sötétebb és mélyebb dologra. A keresztény hitvallásban a limbo, annyit tesz, hogy a pokol tornáca.

Új játék indításával, látszólag, nem történik semmi, aztán egy ismeretlen kisfiú kel fel a földről, akiről szinte semmit nem tudunk, ki ő, hogyan került oda, és mit keres ezen a kietlen, veszélyes helyen. A játék hangulata sötét és nyomasztó, a grafika is alapvetően kettő színnel dolgozik ez a fekete és a fehér, mintha csak árnyakat látnák, és persze az egész 2D-s. Zene nincs, persze nem arra kell gondolni, hogy teljesen néma játék lesz, ugyanis, a legkülönfélébb hanghatások effektek, és zörejek teszik igazán élvezetéssé az élményt. A játék irányítása nem bonyolult, a mozgáson kívül, lesznek pontok, és feladatok, amikor az akciógombokat is kell alkalmazni, például egy gomb megnyomás, egy kar meghúzása.

A játék során, rengeteg akcióban lesz részünk, ilyen mikor egy hatalmas pók elől kell majd menekülnünk, termesztésen a kaland mellett, logikai feladatok is várnak, melyekhez, néhol igen csak neki kell feküdni, mert nem túl egyszerű, mindezek mellett, természetesen még a reflexeinkre is szükségünk lesz, a történet folyamán.

A játékban meglehet halni, pontosan ötszázféleképpen, bár nem egy túl hosszú játék 4-5 óra alatt bárki ki tudja majd játszani, mégis hamar el tudja varázsolni az embert.

  
Iktatva: Kaland Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012