Hírek ügyességi és PC játékok témában

Trine 2 újra vár minket a mesevilág

Trine 2 újra vár minket a mesevilág

2 évvel ezelőtt a Frozenbyte nevű finn csapat, piacra dobta, az akkori év legkülönlegesebb látványvilággal megálmodott játékot a Trine-t. A pc játékból akkoriban 400 ezer darab fogyott el, és most úgy néz ki, hogy megjött a második része is. A játék grafikája, csodálatos, egy élő, és mozgó mesevilág az egész…. Tovább: Trine 2 újra vár minket a mesevilág»

LEGO Harry Potter years 5-7 a kaland folytatódik

LEGO Harry Potter years 5-7 a kaland folytatódik

Harry Potter visszatér, hogy végleg leszámoljon a Sötét Nagyúrral. A játék lényege itt sem változott az elődeihez képest, lego elemeket kell begyűjteni, melyeket varázspálcánkkal tudunk majd megszerezni, legyen az építés vagy rombolás, akcióban és kalandban nem fogunk hiányt szenvedni az már biztos. Egyszerűen öröm ránézni a játékra, mert annyira infantilis, hogy az már… Tovább: LEGO Harry Potter years 5-7 a kaland folytatódik»

Machinarium robot szerelem kalandjátékba bújtatva

Machinarium robot szerelem kalandjátékba bújtatva

Ma egy igazán kedves kalandjátékot szeretnék bemutatni, a cseh fejlesztésű Machinariumot. A játék saját pénzből készült, ez meg is látszik rajta, a fejlesztők mertek, szabadon, és kreatívan gondolkodni. Már az első pillantásra magával ragad a játék hangulata, és a látványa is. Egy nagyon szerethető kis robottal ismerkedhetünk meg, akitől elszakították… Tovább: Machinarium robot szerelem kalandjátékba bújtatva»

PC játékok 2012