Hírek autók és PC játékok témában

F1 2011 száguldócirkusz pc-re

F1 2011 száguldócirkusz pc-re

Talán ember nincs a földön, aki ne hallott volna az Forma 1 világáról, és itt talán két csoportra is lehet osztani az embereket, van, aki nagyon szereti, és van, akit teljesen hidegen hagy. Minden estre, évről-évre meg jelenik, az F1, pc játék változata. Most itt van a legújabb gyöngyszem a… Tovább: F1 2011 száguldócirkusz pc-re»

Test Drive: Unlimited egy legenda folytatása, öveket bekapcsolni!

Test Drive: Unlimited egy legenda folytatása, öveket bekapcsolni!

Végre, valahára, egy méltó folytatást kaphatott, ez régi klasszikus autós játék, a fejlesztők ezúttal, tényleg kitettek magukért, lássuk mivel van dolgunk. A játék nem a megszokott módon indul, ez már érdemel  egy piros pontot. Éppen egy vakációra készülünk a Hawaii szigetekre, a repülőtéren ér minket, az a nemes feladat, hogy… Tovább: Test Drive: Unlimited egy legenda folytatása, öveket bekapcsolni!»

Race Driver: Grid sebességőrültek figyelem!

Race Driver: Grid sebességőrültek figyelem!

Megint valami fergetegeset alkottak ezek a Codmastersek fiúk. Ahogy a játék nevéből is kitűnik, ez bizony egy kőkemény autós game lesz. A fejlesztők, nem csicsázták túl a játékmenetet, nincsenek, egyedi festések, se tuning, meg bejárható városok. Ezeket mind félre dobták és visszanyúltak a jó öreg arcade-os alapokhoz. A karriermódra csak annyit tudok írni,… Tovább: Race Driver: Grid sebességőrültek figyelem!»

PC játékok 2012