Hírek autós és PC játékok témában

Need for Speed – The Run legújabb tag az autós játékok között

Need for Speed – The Run legújabb tag az autós játékok között

Ha autós játékról van szó, nincs olyan aki ne ismerné a Need for Speed sorozatot, mai cikkünkben a legutóbbi üdvöskét a The Run-t vesszük górcső alá. A fejlesztők, egészen az alapokig nyúltak vissza, hogy elhozzák, az igazi régi NFS hangulatot, egy kicsit megfűszerezve, feltuningolva azt. A játék egy kis történettel, indul ahol főhősünkről… Tovább: Need for Speed – The Run legújabb tag az autós játékok között»

GTA IV nők, kocsik, fegyverek, és töménytelen akció

GTA IV nők, kocsik, fegyverek, és töménytelen akció

Ki ne ismerné, a Rockstar által fejlesztett Grand theft auto sorozatot, valamikor réges-rég egy messzi-messzi galaxisban még felülről szemléltük, ahogy néhány pixel darabot irányítva kocsikba szállhatunk be és lövöldözhettünk. Mára már ez nagyon megváltozott, a GTA III óta tudjuk, hogy a fejlesztők, minden egyes résszel, egy maradandót alkotnak a pc játékok világában. Így van… Tovább: GTA IV nők, kocsik, fegyverek, és töménytelen akció»

F1 2011 száguldócirkusz pc-re

F1 2011 száguldócirkusz pc-re

Talán ember nincs a földön, aki ne hallott volna az Forma 1 világáról, és itt talán két csoportra is lehet osztani az embereket, van, aki nagyon szereti, és van, akit teljesen hidegen hagy. Minden estre, évről-évre meg jelenik, az F1, pc játék változata. Most itt van a legújabb gyöngyszem a… Tovább: F1 2011 száguldócirkusz pc-re»

Mafia II egy újabb gengszter történet kezdete

Mafia II egy újabb gengszter történet kezdete

Talán még sokan emlékeztek a Mafia első részére, mikor taxisofőrként, egy csapásra, a legmenőbb gengszterek lehettünk, már a játék végigjátszásával, tudtam, vagy is inkább reméltem, hogy lesz folytatása, arra viszont nem gondoltam, hogy erre 8 évet kell várni. Most viszont itt a Mafia második része, új karakterekkel, új sztoryval, és egy új… Tovább: Mafia II egy újabb gengszter történet kezdete»

Euro Truck Simulator kamionnal Európában

Euro Truck Simulator kamionnal Európában

Hosszú amerikai kalandozások után, most Európát is végig járhatjuk, a legmodernebb kamionokkal. A játéknak nem túl bonyolult a menete, fuvarozz, A pontból B-be, és vissza, gyűjtsd a pénzt, és vegyél egyre jobb kamionokat. Egyszerű, de nagyszerű, és hogy azért unalmas se legyen, kezdetben nem érhető el a teljes térkép. A játék kezdetén, választanunk kell… Tovább: Euro Truck Simulator kamionnal Európában»

Race Driver: Grid sebességőrültek figyelem!

Race Driver: Grid sebességőrültek figyelem!

Megint valami fergetegeset alkottak ezek a Codmastersek fiúk. Ahogy a játék nevéből is kitűnik, ez bizony egy kőkemény autós game lesz. A fejlesztők, nem csicsázták túl a játékmenetet, nincsenek, egyedi festések, se tuning, meg bejárható városok. Ezeket mind félre dobták és visszanyúltak a jó öreg arcade-os alapokhoz. A karriermódra csak annyit tudok írni,… Tovább: Race Driver: Grid sebességőrültek figyelem!»

PC játékok 2012