Hírek szörnyek és PC játékok témában

Enemy Territory: Quake Wars célpont a Föld

Enemy Territory: Quake Wars célpont a Föld

Egy kis történelem következik, csak, hogy helyén tudjuk kezelni a dolgokat. Szóval gondolom mindenki emlékszik a Wolfenstein szériára, vagyis a Return the Castlere, ebből aztán következett az Enemy Territory ingyenes multi játék, mely hatalmas sikerre tett szert. Valahol itt kezdődik a mi játékunk is, annyi változással, hogy most már van… Tovább: Enemy Territory: Quake Wars célpont a Föld»

Prisoner of Ice nácik, szörnyek, misztikum és kaland

Prisoner of Ice nácik, szörnyek, misztikum és kaland

Talán akik jobban elmerültek a kalandjátékok világában, ismerős lehet nekik Bruno Bonelli neve, az Alone in the dark szülőatya, aki a jól ismert H.P.Lovecraft regényei alapján készíti a pc játékokat. Mai cikkemben egy régi klasszikust szeretnék feleleveníteni. A történet szerint 1937-ben járunk valahol a déli sarkkörön túl, a háború már a küszöbön… Tovább: Prisoner of Ice nácik, szörnyek, misztikum és kaland»

Mass Effect 3 az univerzum sorsa a mi kezünkben van

Mass Effect 3 az univerzum sorsa a mi kezünkben van

Hosszú és reményteljes várakozás után végre, megjelent a Mass Effect 3. Melyet most a Hónap játéknak választottunk meg. Már a második rész óta sejthető, hogy a pc játék egy számítógépes legendává fogja kinőni magát, és így a harmadik résszel, fel is tették az i-re azt a bizonyos pontot a fejlesztők…. Tovább: Mass Effect 3 az univerzum sorsa a mi kezünkben van»

PC játékok 2012