0

Prototype vírus, zombik, szuperképességek egy játékban

Mai cikkemben a Prototypról szeretnék, néhány szót ejteni. Ahogy elindítjuk a játékot, egy könnyed, kis videó fog minket, várni, in medias res kezdéssel, egyből a legvéresebb csatában láthatjuk a főhőst, ahogy éppen tizedeli a polgárokat, aztán megjelennek a tankok, helikopterek, és itt jövünk mi a képbe.

A játék nem a megszokott, békés tutorral fog minket várni, szinte már az első pillanatban használhatjuk az összes képességünket, ezért nem árt, ha gyorsan beletanulunk a dolgok menetébe. Ezt követően, de még a sok hatása alatt, újabb filmecske következik, amiben végre fény derül, mi is történik szeretett városunkban, és rájövünk, hogy mégis mi a fene volt ez a hatalmas lövöldözés és akció áradat. Műtőasztal, ideges orvosok, egy hugica, és egy saját lakás emlékképe, villan fel, amikor elszabadul a pokol, és menekülni kezdünk, hogy kiderítsük mit is műveltek velünk. Hirtelen egy hatalmas város forgatagába csöppenünk, ahol, szinte bármerre bóklászhatunk, különösebb feltűnés nélkül, ha féken tudjuk tartani a szuperképességeinket. Persze idővel ezeket is használni kell, főleg, hogy egy randa vírus, éppen a városlakókat tizedeli. Különleges ismertetőjele a betegségnek, hogy az embert, egy véresszájú zombivá változtatja, és szépen lassan, eluralkodik a káosz. Ráadásul nekünk is ki kell deríteni, hogy kik vagyunk, és leginkább azt kell megtudnunk, hogy kik tették ezt velünk.

A pc játék, igazi akció bomba, mindig történik valami, egy perc, nyugtunk sem lesz, aki imádja a lövöldözés, a furcsa lényeket és a zombikat, na meg persze a GTA játékok szabadságát, annak mindenképp érdemes lesz majd beszerezni ezt a számítógépes játékot.

  
Iktatva: Lövöldözős Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012