0

Red Faction: Armageddon – egy ősi templom pokoli titkai

Elkészült a Red Faction sci-fi akciójáték harmadik része, ahol ismét a Marson irthatjuk a szörnyeket.

A megkezdett történet tovább folytatódik, 2170-et írunk, a Mars már felszabadult az elnyomó hatalmak alól, ám ezért hatalmas árat kellett fizetni, ugyanis Adam Hale, a harcok során megsemmisítette a terraformáló gépezetet, mely hiányában, hatalmas elektromos viharok, és szupertornádók alakultak ki, így téve lakhatatlanná a felszínt. Az emberek, és minden élőlény a föld alá, a mélybe menekült, ősi, kihalt bányákba, ahol megpróbált új életet kezdeni. A történet főhőse Darius Mason az egykori hős szabadságharcosok unokája. Egyik kalandozás során, rátalál egy ősi templomra, ahol a kincs helyett, maga a pokol várja. Körülbelül ennyi is a történet, sajnos a fejlesztők, ezúttal nem fektettek túl nagy hangsúlyt, egy érdekes sztorira, de azért akcióra, lövöldözésre, és eszetlen mennyiségű szörnyre, azért még számíthatunk.

Ami a legfontosabb, és talán a legszórakoztatóbb része ennek a pc játéknak, hogy megint atomjaira szedhetjük a pályát, rombolhatósági faktorból ötös. A játék grafikája nem sokat változott az előző részhez képest, ahogy azt megszokhattunk, most is TPS nézetben követhetjük majd a történéseket. A fegyverek is szinte maradtak a régiek, inkább csak a jól megszokottak módosított változatai, lőszerben pedig most sem fogunk bővelkedni. A karakterfejlődés is megmaradt, fémet gyűjtve, tudjuk majd fejleszteni hősünk képességeit, illetve magukat a fegyvereket is.

Úgy gondolom, hogy a történet gyengesége ellenére, azért, jó kis pc játékot kaptunk, melyben bőven lesz részünk akcióban, és adrenalinban.

  
Iktatva: Lövöldözős Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012