0

Syndicate Orwelli regény pc játékba ültetve

Manapság talán már nem olyan sokan vannak azok, akiknek valamit is mond a játék neve, de az idősebb nemzedék talán még emlékezhet erre a felülnézetes cyber punk játékra.  Egy 19 éve megjelent pc játék rebootjáról fog szólni a mai cikkem.

A játék, egy nem túl távoli jövőbe kalauzol minket, valahogy, még egy olyan játékkal sem találkoztam, ami a jövőbeli világunkat, egy szép, békés, háborúktól mentes bolygónak festené le, ha esetleg létezne ilyen, kérem jelezzétek nekem. Hát ez a pc játék sem lóg ki sorból. A társadalom, két részre szakadt, vannak, akik fent a felhők közt élnek, tisztaságban és a fényben, illetve az alvilágban élőkre korlátozódik, akiknek nem sok esélyük van onnan kitörni. A világot immár nem a kormányok, és a politikusok irányítják, hanem a hatalmas vállalatok és a multik. A játék single player módja, sajnos nem sikeredett túl látványosra, a történet elcsépelt, és annyira sablonos, hogy az már fáj, ezt csak a játék hangulata tudja picit feledtetni velünk, mert az viszont valami zseniális.

Azonban, ne írjuk le végképp a játékot, ugyanis a fejlesztők szerencséjükre, írtak bele, egy co-op módot is, ami végül megmenti az egészet. Itt már az eredeti történetből jól ismert küldetéseket játszhatjuk végig, amelyek általában négy részből állnak, bizonyos területek megtisztítása, vagy védelmezése, illetve csomagok szállítása lesz ránk bízva. A fegyvereket is az eredeti játékból mentették át, így a pisztolytól a gauss ágyúig szinte bármivel találkozhatunk. Összességében, aki szereti az e fajta, világvégi hangulatot, a látványos fegyver arzenált, a lövöldözést és az akciót azoknak bátran ajánlom ezt a játékot.

  
Iktatva: Lövöldözős Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Csatlakozz a beszélgetéshez!
PC játékok 2012