Cikkek a(z) Előzetes ajánló és PC játékok kategóriából

Minden, ami fontos, a pc játékok világában itt jelenik meg. Ide kerülnek ki azok a cikkek, melyek a frissen kiadott játékokról szólnak. Hírek, információk, közelgő megjelenések, tesztek.

Hawken, egy kis lövöldözés meches stílusban

Hawken, egy kis lövöldözés meches stílusban

Úgy gondolom, sokaknak csenghet ismerősen, mikor azt írom Mechwarrior. Itt is valami hasonlóról van szó, hatalmas, és veszedelmes robotokba ülhetünk, és mérkőzhetünk meg az ellenséggel. De, itt jön a csavar, a játék MMO stílusban készül, tehát online játszható lesz, a fejlesztők pedig nem kisebb bejelentésre szánták el magukat, minthogy a… Tovább: Hawken, egy kis lövöldözés meches stílusban»

Minecraft 1.2 update sok újdonság vár ránk

Minecraft 1.2 update sok újdonság vár ránk

Minecraft rajongók figyelem! Szeretnék egy jó hírrel szolgálni, mindig van új a nap alatt, legalább is a Mojang csapatára, ez a mondás mindenképp igaz. Újabb fejlesztésekkel rukkoltak elő, a lehetőségek száma szinte korlátlan, reméljük ők is így gondolják, és sok-sok újítással fognak minket megörvendeztetni. Vegyük szépen sorjában, hogy a mostani updateben, mikre… Tovább: Minecraft 1.2 update sok újdonság vár ránk»

End of Nations, egy új típusú stratégiai játék

End of Nations, egy új típusú stratégiai játék

Trion Worlds csapata hamarosan révbe ér, és végre kezünkbe vehetjük, azt idei év talán legjobban várt stratégiai játékát. A csapat nem kisebb álmot, MMO (Massively Multiplayer Online) stílust akarja ötvözni a RTS-el (valós idejű stratégia). A fejlesztők a játékot teljesen ingyenesen letölthetőnek szánták, így lényegesen nagyobb tömeghez, tud majd eljutni…. Tovább: End of Nations, egy új típusú stratégiai játék»

Elindult a PC játékok oldal! Leírások, tesztek és sok-sok számítógépes játék!

Elindult a PC játékok oldal! Leírások, tesztek és sok-sok számítógépes játék!

Elindult a PC játékok oldal! Leírások, tesztek és sok-sok számítógépes játék! A témák: Előzetes ajánló Ingyenes játékok Játék Letöltés Játék tesztek Év játéka Hónap játéka Legjobb játékok Rossz PC játékok Toplista Régi retro Számítógépes PC játékok Autós – Motoros Háborús Kaland Lányos – Csajos Lövöldözős Stratégiai Szimulátor Verekedős

PC játékok 2012