Cikkek a(z) Régi retro és PC játékok kategóriából

Mi nem felejtünk, és bizony emléket, vagy legalább is egy részletes cikket állítunk egy-egy igazi régi klasszikus számítógépes játék előtt, melyek, óriási hatással voltak a pc játékok fejlődésére. Igazi retro hangulatot csapunk, és elővesszük a számunkra legkedvesebb darabokat.

Csővezeték játék – hogy végigfolyjon a víz

Csővezeték játék – hogy végigfolyjon a víz

Az online játékok kedvelői számára bizonyára nem cseng ismeretlenül a csővezeték játék, mely egyszerűségétől függetlenül remek kikapcsolódást ígér, ha akad néhány szabad perc a munka, vagy a tanulás közben. A csődarabok forgatásával az a cél, hogy folyamatos kezdőponttól a célig tartó vezetéket hozzunk létre. Ha ez sikerült, a következő pályára… Tovább: Csővezeték játék – hogy végigfolyjon a víz»

Red Alert 1 retro stratégiai játék a régi időkből

Red Alert 1 retro stratégiai játék a régi időkből

Első rerto játékunknak egy nem túl régi klasszikust választottam, de nosztalgiázásra mindenképp tökéletes. Ez a Red Alert első része. A stratégiai játék 1996-ban látott világot a ma már világhírű Westwood támogatásában, először senki sem értette, hogy most ez egy Command and Conquer folytatás, vagy egy teljesen új rész. Az első bevezető videó után… Tovább: Red Alert 1 retro stratégiai játék a régi időkből»

Jack Orlando indulhat a nyomozás!

Jack Orlando indulhat a nyomozás!

Mai retro játékunk egy régi, de annál jobb kaland játék lesz, ez pedig a Jack Orlando. A játék 1998-ban látott nap világot, akkor sokan a Broken Sword klónként emlegették, de ahogy haladunk előre a számítógépes játékban bizony hamar rájöhetünk, hogy nem sok közös van a két játék között. A történet… Tovább: Jack Orlando indulhat a nyomozás!»

Elindult a PC játékok oldal! Leírások, tesztek és sok-sok számítógépes játék!

Elindult a PC játékok oldal! Leírások, tesztek és sok-sok számítógépes játék!

Elindult a PC játékok oldal! Leírások, tesztek és sok-sok számítógépes játék! A témák: Előzetes ajánló Ingyenes játékok Játék Letöltés Játék tesztek Év játéka Hónap játéka Legjobb játékok Rossz PC játékok Toplista Régi retro Számítógépes PC játékok Autós – Motoros Háborús Kaland Lányos – Csajos Lövöldözős Stratégiai Szimulátor Verekedős

PC játékok 2013