Cikkek a(z) Háborús és PC játékok kategóriából

Puskaropogás? Akció? Németül ordibáló ellenség? Vagy éppen Afganisztán érdekel? Most mind megkaphatod, ebben a kategóriában, a legizgalmasabb háborús játékokat sorakoztatjuk fel. Az I. világháborútól, a Vietnami háborún át egészen a legmodernebb sci-fi csatákig mindent megtalálsz majd itt.

Battlefield 3 az akció játékok újabb gyöngyszeme

Battlefield 3 az akció játékok újabb gyöngyszeme

DICE gondozásában új háborús játék jelent meg. A Battlefield második része óta sok idő telt el, de azt hiszem megérte várakozni, mert egy igazán ütős játékot kaptunk. A fejlesztők felismerték, hogy valamit lépni kell az ügyben, hogy kivehessék a részüket, a háborús pc játékok palettáján, főleg mióta a Call of Duty… Tovább: Battlefield 3 az akció játékok újabb gyöngyszeme»

Call of Duty: Modern Warfare 3 – A III.világháború folytatódik

Call of Duty: Modern Warfare 3 – A III.világháború folytatódik

Sok küzdelem árán, de végre megjelent a Call of Duty: MW 3, abba most nem nagyon akarok belemenni, miért is volt, nehéz szülés ez a rész, mert szinte már a brazil szappanoperák szintjét súrolja. Szóval csapjunk is a közepébe. A történet pontosan ott folytatódik, ahol a második rész abba maradt, kezdésnek kapunk… Tovább: Call of Duty: Modern Warfare 3 – A III.világháború folytatódik»

Enemy Territory: Quake Wars célpont a Föld

Enemy Territory: Quake Wars célpont a Föld

Egy kis történelem következik, csak, hogy helyén tudjuk kezelni a dolgokat. Szóval gondolom mindenki emlékszik a Wolfenstein szériára, vagyis a Return the Castlere, ebből aztán következett az Enemy Territory ingyenes multi játék, mely hatalmas sikerre tett szert. Valahol itt kezdődik a mi játékunk is, annyi változással, hogy most már van… Tovább: Enemy Territory: Quake Wars célpont a Föld»

Elindult a PC játékok oldal! Leírások, tesztek és sok-sok számítógépes játék!

Elindult a PC játékok oldal! Leírások, tesztek és sok-sok számítógépes játék!

Elindult a PC játékok oldal! Leírások, tesztek és sok-sok számítógépes játék! A témák: Előzetes ajánló Ingyenes játékok Játék Letöltés Játék tesztek Év játéka Hónap játéka Legjobb játékok Rossz PC játékok Toplista Régi retro Számítógépes PC játékok Autós – Motoros Háborús Kaland Lányos – Csajos Lövöldözős Stratégiai Szimulátor Verekedős

PC játékok 2012