Cikkek a(z) Lövöldözős és PC játékok kategóriából

Ebben a kategóriában az adrenaliné lesz a főszerep, na meg persze a fegyvereké, aki szereti az akció pc játékokat, most jó helyen jár, itt megtalálhatod a legélvezetesebb, legpörgősebb, és legvéresebb lövöldözős számítógépes játékokat. Fegyvert tölts, célra tart, tűz!

GTA IV nők, kocsik, fegyverek, és töménytelen akció

GTA IV nők, kocsik, fegyverek, és töménytelen akció

Ki ne ismerné, a Rockstar által fejlesztett Grand theft auto sorozatot, valamikor réges-rég egy messzi-messzi galaxisban még felülről szemléltük, ahogy néhány pixel darabot irányítva kocsikba szállhatunk be és lövöldözhettünk. Mára már ez nagyon megváltozott, a GTA III óta tudjuk, hogy a fejlesztők, minden egyes résszel, egy maradandót alkotnak a pc játékok világában. Így van… Tovább: GTA IV nők, kocsik, fegyverek, és töménytelen akció»

Binary Domain a robotok köztünk élnek

Binary Domain a robotok köztünk élnek

Talán senkinek sem lehet idegen vagy ismeretlen az a felvetés, hogy eljön majd az az idő amikor, a robotok, köztünk fognak élni, és különösebb anatómiai beavatkozás nélkül, nem is jönnénk rá, hogy bizony egy géppel van dolgunk. Ez a pc játék is ezt a vonalat képviseli. A történet szerint, az emberiséget,… Tovább: Binary Domain a robotok köztünk élnek»

Star Wars: The Old Republic online lövöldözés minden mennyiségben

Star Wars: The Old Republic online lövöldözés minden mennyiségben

Újabb gyöngyszem jelent meg a Star Wars és a pc játékok világában, ezúttal a fejlesztők MMO alapokra helyezték a hangsúlyt. Mint minden ilyen játék, a karakterválasztással indít, itt több faj közül is választhatunk. Még a játék korai szakaszában terjengtek olyan rémhírek, hogy csak emberekkel lehet majd játszani, végül aztán kiderült, hogy… Tovább: Star Wars: The Old Republic online lövöldözés minden mennyiségben»

The Darkness II az akció művészete

The Darkness II az akció művészete

Kezdjük az elején, a játék brutális, iszonyatos mennyiségű, ellenséget, szörnyet kell majd szétaprítanunk, a legkülönösebb fegyverekkel. Szóval annak aki imádja a hentelős játékokat, az eszetlen mennyiségű lövöldözést, és akciót, az most jól figyeljen! A játék főhőse egy bizonyos Jackie Estacado, aki, aki az első rész óta már megbékélt a Sötétséggel,… Tovább: The Darkness II az akció művészete»

Gears of War 3 egy háború, egy bolygó, egy élet

Gears of War 3 egy háború, egy bolygó, egy élet

Megérkezett a fedezék-centrikus játékok koronázatlan királya a Gears of War harmadik része. A játékban egy Marcus Fenix nevű fickó bőrébe bújhatunk. A játék a stílusához híven, már az első percben bedobják a gyanútlan játékost a mély vízbe a fejlesztők. A történet hasonlóképp kezdődik, mint ahogy azt megszokhattuk a második részben, egy koszos börtönben… Tovább: Gears of War 3 egy háború, egy bolygó, egy élet»

F.3.A.R. a félelem maga harmadszor

F.3.A.R. a félelem maga harmadszor

Talán egy kezünkön is meg tudjuk számolni, hány olyan játékkal vagy filmmel, találkoztunk, ahol egy kislány lett volna a főgonosz, nem hogy trilógiát készítsenek, belőle. Az első rész megjelenése óta tudjuk, hogy a sorozat kiemelkedő helyet kapott, a horror akció játékok piacán. A mostani történetben egy duó pár bőrébe bújhatunk. Point… Tovább: F.3.A.R. a félelem maga harmadszor»

Duke Nukem Forever egy retro játék feltámadása

Duke Nukem Forever egy retro játék feltámadása

Ezt a napot is megértük, kedves olvasók. Elkészült itt van a Duke Nukem folytatása. Talán az idősebbek még emlékeznek az első részre, és bízom benne, hogy sokaknak ismerősen cseng, ha azt írom: DNKROZ.  Már nem is számolom, hány évet vártunk az új részre, de most itt van végre, úgy is mondhatnám egy igazi nosztalgiajátékot kaptunk. Tekinthetjük az FPS,… Tovább: Duke Nukem Forever egy retro játék feltámadása»

Mafia II egy újabb gengszter történet kezdete

Mafia II egy újabb gengszter történet kezdete

Talán még sokan emlékeztek a Mafia első részére, mikor taxisofőrként, egy csapásra, a legmenőbb gengszterek lehettünk, már a játék végigjátszásával, tudtam, vagy is inkább reméltem, hogy lesz folytatása, arra viszont nem gondoltam, hogy erre 8 évet kell várni. Most viszont itt a Mafia második része, új karakterekkel, új sztoryval, és egy új… Tovább: Mafia II egy újabb gengszter történet kezdete»

Doom 3 a pokol kapujában, és azon túl

Doom 3 a pokol kapujában, és azon túl

Több mint 3 év fejlesztés után végre, eljött az idő, hogy megnyíljon a pokol kapuja újra, és mi önként, és dalolva sétáljunk bele. A történet 2145-ben játszódik valahol a Marson, egy kutatóbázison dolgozunk, amikor egy professzor eltűnik, és itt kapjuk meg az első küldetésünket, hogy találjuk meg az öreget. Aztán valami elromlik… Tovább: Doom 3 a pokol kapujában, és azon túl»

Stalker: Clear Sky amikor elszabadult a pokol

Stalker: Clear Sky amikor elszabadult a pokol

26 éve hogy, megtörtént az elképzelhetetlen, amit napokig, elhallgattak, aminek következménye, kitörölhetetlen az emberiség történelméből, ez a csernobili atomkatasztrófa. A S.T.A.L.K.E.R. első része óta tudjuk, hogy bizony, ez a terület a Zóna, nem egy barátságos hely, ahol szinte minden megtörténhet, és meg is történik. A mostani epizód, pontosan egy évvel… Tovább: Stalker: Clear Sky amikor elszabadult a pokol»

PC játékok 2012