Cikkek a(z) Lányos - Csajos és PC játékok kategóriából

Csak, hogy a lány olvasóinkról se feledkezzünk meg, ezért létrehoztuk ezt a kategóriát is, ahol többnyire, inkább csajoknak való játékokat mutatunk be, természetesen itt ne a pasziánszra és társaira gondoljatok.

LEGO Harry Potter years 5-7 a kaland folytatódik

LEGO Harry Potter years 5-7 a kaland folytatódik

Harry Potter visszatér, hogy végleg leszámoljon a Sötét Nagyúrral. A játék lényege itt sem változott az elődeihez képest, lego elemeket kell begyűjteni, melyeket varázspálcánkkal tudunk majd megszerezni, legyen az építés vagy rombolás, akcióban és kalandban nem fogunk hiányt szenvedni az már biztos. Egyszerűen öröm ránézni a játékra, mert annyira infantilis, hogy az már… Tovább: LEGO Harry Potter years 5-7 a kaland folytatódik»

The Sims: Medieval középkori kalandok a simek világában

The Sims: Medieval középkori kalandok a simek világában

Sims sorozat újabb üdvöskéjét szeretném bemutatni nektek. Ezúttal a középkorba kalauzol el minket, ez a rész. A megszokottakhoz képest, szinte teljesen átírták az eddigi, játékok történetét, ahol vígan élhettünk, gyarapíthattuk a családi kasszát, itt most más a helyzet. A kezdetek kezdetén, összesen tíz karaktert hozhatunk létre, három alapvető jellemvonást választhatunk meg, kettő pozitív mellet… Tovább: The Sims: Medieval középkori kalandok a simek világában»

Elindult a PC játékok oldal! Leírások, tesztek és sok-sok számítógépes játék!

Elindult a PC játékok oldal! Leírások, tesztek és sok-sok számítógépes játék!

Elindult a PC játékok oldal! Leírások, tesztek és sok-sok számítógépes játék! A témák: Előzetes ajánló Ingyenes játékok Játék Letöltés Játék tesztek Év játéka Hónap játéka Legjobb játékok Rossz PC játékok Toplista Régi retro Számítógépes PC játékok Autós – Motoros Háborús Kaland Lányos – Csajos Lövöldözős Stratégiai Szimulátor Verekedős

PC játékok 2012